Skip to main content

KEENAN Controller

AI0A7186.jpg

Den nye KEENAN-controller, som er udviklet i samarbejde med vores teknologpartner Dinamica Generale, fortsætter rækken over spændende innovationer i vores feed management-teknologi. En række nye funktioner gør KEENAN controlleren til en af de mest avancerede, intuitive og brugervenlige feed management-værktøjer på markedet. Monteret på din fuldfodervogn, er det 8-tommer farvedisplayskærm designet til at give den klareste visning, uanset vejrforholdene. 
 
Udstyret med 4g kapacitet, giver dette mulighed for hurtig overførsel af data til og fra controlleren. Op til 99 individuelle foderplaner kan forprogrammeres på controlleren, hvilket letter effektiv styring af store grupper dyr. Wi-Fi-funktionen på controlleren gør det muligt for operatørerne at duplikere skærmen på deres tablet eller smartphone, hvilket sikrer nem overvågning af controlleren fra førerhuset på læssetraktoren eller overalt på gården. 

 

I kombination med InTouch Daily TMR Manager (DTM) software sikrer KEENAN-controlleren: 

 • Nem og hurtig overførsel af foderblandinger til controlleren 
 • Trådløs overførsel i realtid af belastningsnøjagtighed og blandingsomdrejninger 
 • Nøjagtig kontrol af foderomkostninger, tørstofindtag og afvisningshåndtering 
 • Detaljerede grafer og rapporter om anvendte råvarer, foderomkostninger, besætningsproduktivitet og fodernøjagtighed 
 • Nøjagtig styring af foderbeholdninger på gården 
 • 8-tommer fuldfarve skærm 
 • Duplikation of Controller skærm på smartphone eller tablet 

 IMG_1438.JPG
 

 

 • KEENAN MechFiber370

  MechFiber®

  KEENAN MechFiber-maskinerne er unikke i de dokumenterede ernæringsmæssige fordele, de leverer. Hver MechFiber fuldfodervogn er konstrueret til at anvende en nænsom blandemetode til at producere et let og luftigt foder, som aldrig er over eller under blandet. MechFiber-serien er tilgængelig fra 8-28 kubikmeter.

 • KEENAN Self-Propelled 345

  Selvkørende

  KEENAN MechFiberSP serien er udviklet til at lave hutige påfyldninger af en lang række fodermidler, og efterlader rene, ensartede og dermed optimal stakoverflader. SP-serien er tilgængelig i både 16 og 20 kubikmeter kapacitet, og har den unikke evne i at producere KEENAN MechFiber-blandingen.