Skip to main content

EK Holstein - Libramont België

EK Holstein Libramont België 12 en 13 april 2019

De Europese Holstein kampioenschap is een langverwachte gebeurtenis voor internationale fokkers en liefhebbers van Holstein koeien.

Iedere drie jaar wordt dit kampioenschap georganiseerd door een van de leden van de Europese Holstein Confederatie (EHRC). Dit jaar is België aan de beurt om het EK Holstein te organiseren.

Het programma omvat de competitie van de allermooiste Holstein- en Red Holstein-koeien - de meest prestigieuze in Europa! - en biedt ook meerdere mogelijkheden voor professionals uit de rundveehouderij om elkaar te ontmoeten, met elkaar te netwerken en om te genieten van de mooiste koeien uit Europa.

19 Europese landen met in totaal bijna 200 Holstein - en Red Holstein-koeien nemen deel aan dit prestigieuze kampioenschap, wat zal plaatsvinden op 12 en 13 april 2019 in Libramont, België, in het hart van Europa.

Op vrijdag 12 april zullen de roodbonte koeien om de hoogste eer gaan strijden, op zaterdag 13 april gaan de zwartbonte koeien met elkaar de strijd aan om met het Europees kampioenschap naar huis te gaan.

Ruim 60 internationale exposanten ontvangen u graag op de beurs tijdens dit tweedaagse internationale evenement waar ruim 20.000 bezoekers verwacht worden.
 

Bezoek onze Alltech stand in hal 1, stand C1.

De beurs is geopend op vrijdag 12 en zaterdag 13 april van 8.30 tot 18.30 uur.

U bent van harte welkom in onze stand, graag tot ziens in Libramont!

 

WHEN:

April 12, 2019 - April 13, 2019