Skip to main content

Alltech nodigt Europese veehouders uit om in november mee te gaan met een 4-daagse reis door 4 Europese landen om melkveebedrijven te bezoeken.

Euro Tour

Registratie is nu geopend voor de Alltech Euro Tour, de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

[DUNBOYNE, Ierland] – In november reist een groep met meer dan 130 veehouders uit geheel Europa tijdens de tweede jaarlijkse Alltech Euro Tour door Europa. De Alltech Euro Tour vindt plaats van 26 t/m 30 november 2018 en gedurende de reis zullen er vele melkveebedrijven in vier verschillende landen bezocht gaan worden.

De Alltech Euro Tour biedt de unieke gelegenheid om melkveebedrijven in Italië, Frankrijk, België en Ierland te bezoeken. Veehouders krijgen de kans om goed presterende melkveebedrijven te bezoeken en om te zien en te ervaren hoe verschillende bedrijfsvoeringen en innovaties de winstgevendheid kunnen beïnvloeden.

 

"Een paar dagen weg van je eigen bedrijf om te zien wat andere veehouders in andere landen doen, kan een enorm waardevolle ervaring zijn", zegt Julien Martin, regionaal directeur van Alltech voor Noordwest-Europa. "De Alltech Euro Tour biedt veehouders de kans om andere gelijkgestemde melkveehouders te ontmoeten om elkaars ideeën te bespreken, te leren en te delen met elkaar; ideeën die relevant kunnen zijn voor hun eigen bedrijf. De focus van de Alltech Euro Tour van dit jaar ligt op verschillende manieren om winstgevende melkproductie te ondersteunen."

 

Beginnend in Bologna, Italië, met een welkomstreceptie op maandag 26 november, reist de groep verder o.a. per privé gecharterd vliegtuig naar de verschillende landen. De Alltech Euro Tour eindigt op vrijdag 30 november bij het Europese Bioscience Center van Alltech in Dunboyne, Ierland. Naast het bezoeken van twee melkveebedrijven in ieder land, krijgen de deelnemers de kans om te ontspannen en om onderweg te genieten van sociale en culturele bezienswaardigheden.

 

"Het is absoluut een schitterende reis", aldus John Crowley; een Ierse deelnemer aan de 2017 reis. "Ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen - het is een geweldige reis voor veehouders. Je leert ontzettend veel van het ontmoeten van andere veehouders, en je krijgt ideeën die je thuis op je eigen bedrijf kunt uitvoeren, waarvan je sommige ideeën misschien wel thuis in de praktijk brengt, andere misschien weer niet. "

 

Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt beschikbaar en worden toegewezen op basis van binnenkomst van de aanmelding. Geïnteresseerde deelnemers kunnen contact opnemen met Alltech Netherlands BV via telefoon 088 234 2295 of email alltechnl@alltech.com

Voor meer informatie over de Alltech Euro Tour ga naar: http://go.alltech.com/alltecheurotour/nl/

 

-Einde-

 

Contact:

Ingrid van der Werff

Marketing Coordinator, Alltech Netherlands BV

E: ivanderwerff@alltech.com
T:+31 (0)88 234 2295
M: +31 (0)6 5729 0981

 

Loading...