Skip to main content

Programmer og Tjenester

Hos Alltech, innser vi at å produsere effektive og friske dyr av høg kvalitet er ingen enkel oppgave, og det er derfor vi tilbyr mer en kun ernæring.

Alltech® On-Farm Support-programmet samarbeider med produsenter over hele verden for å hjelpe dem med å nå sine mål, feilsøke problemer og legge grunnlag for en lønnsom og bærekraftig fremtid. Sammen med nesten fire tiår med forskning og veldrevne produkter med et team av engasjerte eksperter, kan Alltech On-Farm Support-programmet hjelpe deg med å øke effektiviteten, produktiviteten og lønnsomheten.

Gir praktiske og velprøvde ernæringsmessige løsninger for dyrene dine

onfarmSE2_1.png

Gjennom vår nyskapende studie av nutrigenomics, hjelper våre næringsbaserte teknologier dyrene med å maksimere næringsstoffene i deres fôr for optimal trivsel og ytelse.

Vi jobber med produsenter over hele verden for å løse de viktigste problemene for dem, inkludert fôreffektivitet, antibiotikafri produksjon, matberikning og styring av mykotoksiner, tarmhelse, protein, enzymer og mineraler.

For eksempel støttes vår tarmhelseteknologi av omfattende forskning, inkludert mer enn 730 studier. I takt med at antibiotikaregler strammes globalt, er vi forberedt på å gi velprøvde løsninger til dyrets  tarmhelse og generelle trivsel.

Spør din fôrleverandør hvordan du bruker Alltech-teknologiene i besetningen din.

Få konkurransefortrinn med våre on-farm rådgivere på garden

  • Oppdag og adresser risikoen forårsaket av mer enn 40 forskjellige mykotoksiner ved bruk av Alltech 37+ ®
  • Beskytt dyrets fôrkvalitet og reduser risikoen for mykotoksiner med Alltech® MIKO
  • Forbedre produktiviteten med Alltech®On-Farm Check