Skip to main content

Filantropi

Alltech ble grunnlagt i 1980 av Dr. Pearse Lyons med $ 10.000 og en drøm. I dag forblir Alltech et privateid selskap med sterk følelse av engasjement i samfunnene vi operer i.

Alltech ACE Foundation

Alltech tror på det å gi tilbake. Derfor etablerte vi Alltechs "ACE Involvement Foundation", et veldedighetsfond som hjelper til med å finansiere de filantropiske initiativene til vårt firma, ansatte og partnere rundt om i verden.

Bærekraftig Haiti-prosjekt

Etter det ødeleggende jordskjelvet i 2010 lanserte Alltech et bærekraftig Haiti-prosjekt i byen Ouanaminthe, med sikte på å bidra til å bygge en bærekraftig fremtid i en liten del av Haiti. Vårt fokus har vært på utdanning, forbedring og oppgradering av skoler, styrking av lokale haitiske selskaper ved å lansere en haitisk kaffe og et haitisk rom og lansere ulike økonomiske utviklinger over hele landet.

  • Etter jordskjelvet: Haitis langsiktige utfordringer

Det er mange pågående problemer i Haiti som har blitt forverret av naturkatastrofer. Å være det fattigste landet på den vestlige halvkule og lever i fattigdom i århundrer har resultert i dårlig konstruerte og vedlikeholdte strukturer og utbredt slum av midlertidig bolig. I tillegg har ikke-bærekraftig høsting av skog og landbruksrensing foregått i mer enn to århundrer, noe som resulterer i ødeleggende jord erosjon. Dette har økt hyppigheten av flom og redusert landbrukspotensialet. Bærekraftig økonomisk vekst er nøkkelen til å gjøre en langsiktig forskjell i Haiti, og derfor investerer vi i fremtiden på græssrot nivå.

  • Bærekraftig vekst begynner i samfunnet

Det kan ikke være bærekraft uten trening, så Alltechs Bærekraftig Haiti-prosjekt inkluderer fullt økonomisk ansvar, samt oppussing og opplæring av støtte til to skoler i Nord-Haiti. Vårt prosjekt har også gjenopplivet den haitiske skatten; landets 100% skygge voksende Arábica kaffe, som Alltech markedsfører og selger som Alltech Café Citadelle.

Sammen bidrar vi til å bygge en mer bærekraftig fremtid for en liten del av Haiti, ved å skape arbeidsplassmuligheter for lokalbefolkningen og starte en livslang kjærlighet for å lære med barna sine.

Mer om skolen i Haiti: https://www.alltech.com/about/philanthropy/sustainable-haiti-project/schools-haiti

Les mer om våre veldedighetsprosjekter over hele verden: https://www.alltech.com/about/philanthropy/involvement-projects