Skip to main content

Besøk av fôringsrådgiver

Visste du at Alltech jobber med gårdsbesøk for å forbedre effektiviteten, lønnsomheten og bærekraftigheten i virksomheten din?

Vi tror at nøkkelen til å frigjøre større lønnsomhet på en bærekraftig måte, er ved å øke effektiviteten i produksjonen. For å hjelpe bøndene med å nå sine mål, har Alltech utviklet et gårdsbesøk som analyserer nøkkelkomponentene i en melkebesetning. Under besøket vil teamet på gården bruke de nyeste evalueringsverktøyene for å samle nøkkeldata på buskapet og gården din.

Gårdsbesøk

  • Vurderer produksjonen på gården og økonomisk effektivitet
  • Sammenligner nåværende produksjon med fastsatte mål
  • Analyserer ernæring og fôrbehandling vurderer aspekter som hus, dyr og ledelse
  • Identifiserer mulige helseproblemer
  • Finner årsaken til redusert ytelse

Når besøket er fullført, gir vi deg relevant informasjon og råd som hjelper deg med å ta riktige beslutninger.

La oss knuse tallene for deg!

Våre fôrrådgivere er fullt utdannet i fôrformulering og bruker et eget formuleringsprogram som gjør det mulig å sammenligne eksisterende diett med de potensielle fordelene ved en alternativ diett. Alle kostvaner kan sammenlignes med hensyn til ernæring, utgifter og karbonutslipp fra buskapet sin diett. Denne informasjonen kan deretter overføres sammen med de grunnleggende gårds indikasjonene til Meieri ASSIST programmet. Beregningene viser hvor stor besparelsen det er på alt, fra ineffektivitet til bonden, med den ekstra bonusen til et redusert buskaps karbonavtrykk, noe som er god nyhet for sluttbrukeren, som nå er mer opptatt av hvordan maten blir produsert.

Alle disse komponentene er samlet i en omfattende anbefaling for diett, mineraler, alternative proteinkilder og om nødvendig mykotoksinhåndtering. Etter implementering overvåkes resultatene og ytelsene regelmessig av teknikere for å sikre at de forutsagte forbedringene oppnås eller forbedres.

Det høres enkelt ut, ikke sant? Hvis du er interessert i mer informasjon, vennligst kontakt kontoret på telefon 578 27 100