Skip to main content

Teljesítmény

Növényi folyamatok akádálytalan működése

Az állandóan változó környezeti bizonytalanságok között, mindent megtesz, hogy a növényednek megfelelő időben katalizátorként szolgáljon a növekedéshez. Arra tervezve, hogy egy robusztus növény fejlődjön és elősegítse egy nagyobb termés potenciál elérését. Az Alltech „teljesítmény” termékkínálata biostimulátorokat, növényi növekedésszabályozókat, növényaktivátorokat, műtrágyákat tartalmaz világszerte. Ezek az egyedülálló technológiák természetes szapogenin és aminosav kutatásokon alapszanak, hogy a természetes növényi folyamatok akadálytalan működését támogassa és megfelelő mikroelem elérhetőséget nyújtson. Ennek eredményeként a növények jobban képesek ellenállni a környezeti stressznek. Az egészségesebb növények több cukrot halmoznak fel (BRIX), méretben és színben egyöntetűbbek, javítva ezzel a piacképes hozamot.

Növekvő hozamok

A folyékony lombtrágyák használatával gyors eredményt érhetünk el és könnyen beépíthetők a tradicionális permetezési programba. Az eredmény gyakran gyorsan megmutatkozik, mivel a tápanyagokat közvetlenül levélre és gyömülcsön alkalmazzák, ahol a hiányosságok csökkentik a növényi megjelenést és termőképességet. A gyors, levélen keresztüli felszívódás egy célzott kezeléssel azonnali hozzáférhetőséget biztosít a növény számára az esszenciális tápanyagokhoz. A természetes felületaktív anyagok befolyásolják a felületi feszültséget, ezzel az ásványi anyagok felvételének hatékonyságát javítva.

Jobb szín és termésminőség

A mikroelemek - mint például a réz, a vas és a magnézium - hozzájárulnak a termés minőségének, színének és a fotoszintetikus hatékonyság javulásához. Az esszenciális tápanyagok levélen keresztüli alkalmazása csökkenti a válaszidőt és lehetővé teszi a tápanyagok jobb szabályozását.

Loading...