Skip to main content

Gårdrevision

Service_onfarm check.JPG

Gårdrevision

Når du hører ordet “revision” tænker du måske automatisk på indtægter eller beskatningsrevisorer, men vidste du, at Alltech driver landbrugsrevisioner for at forbedre effektiviteten, rentabiliteten og bæredygtigheden af din bedrift?

Vi mener, at nøglen til at frigøre større rentabilitet på en bæredygtig måde er ved at øge effektiviteten af produktionen. For at hjælpe landmændene med at nå deres mål, har Alltech udviklet en gårdrevision, som analyserer nøglekomponenterne i en malkekvægproduktion. Under revisionen vil on-farm teamet bruge de nyeste evalueringsværktøjer til at samle nøgledata på din besætning og gård.

Gårdrevisionen

  • vurderer on-farm produktion og økonomisk effektivitet
  • sammenligner nuværende produktion med fastlagte mål
  • analyserer ernæring og foderstyring betragter aspekter som hus, dyr og management
  • identificerer mulige sundhedsproblemer
  • finder årsagen til reduceret ydelse

Når revisionen er færdig, vil du blive forsynet med relevant information og rådgivning, som kan bidrage to at forbedre din beslutningstagning.

Lad os knuse tallene for dig!

Vores ernæringskonsulenter er fuldt uddannet i foderformulering og bruger et dedikeret formuleringsprogram, der gør det muligt at sammenligne den eksisterende kost med de potentielle fordele ved en alternativ kost. Alle kostvaner kan sammenlignes næringsmæssigt, ift. udgift og ift. kulstof udledning af besætningens kost. Disse oplysninger kan derefter overføres sammen med de grundlæggende driftsindikationer for gården, til programmet Dairy ASSIST. Beregningerne angiver graden af besparelser af alt fra ineffektivitet til landmanden med den ekstra bonus af en reduceret besætnings kulstoffodaftryk, som er gode nyheder for slutbrugeren, som nu til dags er mere bekymret end nogensinde for, hvordan deres mad produceres.

Alle disse komponenter samles i en omfattende anbefaling til kost, mineraler, alternative proteinkilder og, om nødvendigt, mykotoksin håndtering. Efter implementering overvåges resultaterne og ydeevnen regelmæssigt af teknikere for at sikre, at de forudsete forbedringer opnås eller forbedres.

Det lyder simpelt, ikke? Hvis du er interesseret i mere information, så kontakt kontoret på 75857593