Skip to main content

Naša vízia

Pevne veríme, že poľnohospodárstvo má najväčší potenciál na formovanie budúcnosti našej planéty.

Inšpiruje nás veľká výzva, ktorú nám svet postavil - vyrábať dostatok bezpečných a výživných potravín pre všetkých, starať sa o svoje zvieratá a udržiavať svoju pôdu, vzduch a vodu pre ďalšie generácie. Naše prírodné zdroje môžu byť obmedzené, ale ľudská vynaliezavosť je nekonečná.

Planet of Plenty je poslaním:

1. pozdvihnúť agropotravinársky sektor. Je veľmi dôležité, aby sme si uvedomili schopnosť poľnohospodárstva riešiť niekoľko najdôležitejších problémov, ktorým naša planéta čelí - výživa, blaho ľudí a zvierat a ochrana prírodných zdrojov. Robíme to tak, že rozprávame pravdivé, ale málo rozprávané príbehy o vášnivých ľuďoch, ktorí pracujú v agropotravinárskom sektore na vytvorení Planéty hojnosti.

2. Inšpirovať poľnohospodárov, farmárov a výrobcov, aby prijali nové technológie, obchodné modely a vylepšené postupy riadenia poľnohospodárskych podnikov.

3. Vytvorte nové obchodné modely, ktoré pomôžu našim zákazníkom a rozšíria naše podnikanie.

To, čo sa začalo ako vízia jednej spoločnosti, sa stalo výzvou na spoluprácu.

Planéta hojnosti je víziou sľubu, možnosti a pozitivity pre budúcnosť. Sme presvedčení, že svet hojnosti je dosiahnuteľný, ale bude potrebné, aby sme všetci spolupracovali.

Je to vízia, ktorú musí viesť veda, technológia a spoločná vôľa dosiahnuť zmenu - zasadiť stromy, ktoré nikdy neuvidíme rásť.

Udržateľnosť znamená podniknúť pozitívne kroky dnes pre úspech zajtrajška. Je to snaha, kde je vždy čo zlepšovať ... a nová myšlienka.

Navštívte webovú stránku Planet of Plenty a pridajte sa k nám po tejto ceste.

 

Loading...