Skip to main content

Viziunea Noastră

Credem cu tărie că agricultura are cel mai mare potențial în a modela viitorul planetei noastre.

Suntem inspirați de marea provocare cu care se confruntă ​​planeta - să producem suficiente alimente sigure și hrănitoare pentru toți, îngrijind în același timp animalele noastre și susținând pământul, aerul și apa pentru generațiile viitoare. Resursele noastre naturale pot fi finite, dar ingeniozitatea umană este infinită.

O Planetă a abundenţei este o misiune de a:

1. Dezvolta sectorul agroalimentar. Este esențial să recunoaștem capacitatea agriculturii de a aborda câteva dintre cele mai semnificative probleme cu care se confruntă planeta noastră - nutriția, bunăstarea umană și animală și conservarea resurselor naturale. Facem acest lucru povestind adevăratele, dar puțin povestitele povești despre oamenii pasionați care lucrează în sectorul agroalimentar pentru a crea o Planetă a abundenței.

2.Inspira fermierii și producătorii să adopte noi tehnologii, modele de afaceri și practici îmbunătățite de gestionare a fermelor.

3. Crea noi modele de afaceri pentru a ne ajuta clienții și a ne dezvolta afacerea.

Ceea ce a început ca viziunea unei companii a devenit o invitaţie la colaborare.

O Planetă a abundenţei este o viziune a promisiunii, posibilității și pozitivității pentru viitor. Credem că o lume a abundenței este realizabilă, dar trbuie să lucrăm toți împreună.

Este o viziune care trebuie să fie condusă de știință, tehnologie și o voință comună de a face diferența - să plantăm copaci pe care nu îi vom vedea niciodată creascând.

Sustenabilitatea înseamnă a lua măsuri pozitive astăzi pentru succesul de mâine. Este o preocupare în care există întotdeauna loc de îmbunătățire ... și o idee nouă.

Vizitați site-ul Planetei abundenţei și alăturați-vă în călătorie.

Loading...