Skip to main content

Educaţie

Viața este o continuă şcoală. 

Învățarea este un proces continuu de-a lungul vieții și ne propunem să cultivăm curiozitatea și să inspirăm inovația. Acesta este singurul mod prin care vom putea face față provocărilor de mâine. 

La Alltech, investim în viitor prin laboratoarele științifice pe care le construim, prin competițiile noastre globale în domeniul artelor și științelor și prin dezvoltare profesională unică. 

Fiecare zi este o oportunitate pentru inovaţie. 

Alltech Young Scientist 

Programul Alltech Young Scientist (AYS) prezintă cea mai mare competiție din domeniul agro-științei din lume. Oferă celor mai strălucite minţi științifice de la universitățile de pe glob o oportunitate de a concura la cel mai înalt nivel și de a fi recompensate pentru ideile lor inovatoare. 

Studenții sunt încurajați să se alăture Alltech în căutarea de soluții în domeniul sănătății și nutriției animalelor, culturii plantelor, metodelor analitice în agricultură, siguranța și trasabilitatea lanțului alimentar, sănătatea umană și nutriție și alte sectoare legate de agro-știință, obținând totodată experiență valoroasă cu echipa globală a companiei. 

Citeste mai mult: http://education.alltech.com/alltech-young-scientist 

Concursul de inovație Alltech 

Inovația este în centrul creației și schimbării. Acest lucru determină pasiunea Alltech pentru dezvoltarea de noi afaceri, pentru cercetare și dezvoltare de noi soluții. Aceasta este esența Concursului de inovație Alltech. 

Concursul de inovație Alltech a început în 2013 în Kentucky și Irlanda și provoacă echipele universitare și absolvenții universitari să dezvolte planuri de afaceri de viitor care vizează idei inovatoare în nutriția animalelor, cultura plantelor, hrană, precum şi producţia de bere şi alcool care pot îmbunătăți economiile locale. Această competiție, acum anuală, sărbătorește spiritul antreprenorial și impactul muncii în echipă asupra dezvoltării afacerilor. 

Proiectele câștigătoare sunt premiate cu un pachet special de 10.000 USD *. Aceasta este aceeași sumă cu care Dr. Pearse Lyons a fondat Alltech, acum o companie de aproape 2 miliarde de dolari. 

Citeste mai mult: http://education.alltech.com/alltech-innovation-competition

Programul de dezvoltare a carierei Alltech 

Programul de dezvoltare a carierei Alltech este o oportunitate excelentă pentru recentii absolvenți extrem de motivați, care doresc să înceapă o carieră incredibilă. 

Alltech, lider global în sănătatea și nutriția animalelor, oferă și furnizeaza un portofoliu larg de soluții inovatoare care stabilesc noi standarde pentru un viitor durabil. Căutăm pionieri și oameni cu spirit antreprenorial care să se alăture afacerii noastre de mai multe miliarde de dolari. 

Candidații de succes vor câștiga oportunitatea de a lucra cu profesioniști Alltech, concentrați cu toţii pe obiectivul de a îmbunătăți sănătatea și performanța oamenilor, animalelor și plantelor prin nutriție și inovație științifică, crescând în același timp profitabilitatea fermelor din întreaga lume. 

Căutăm persoane talentate care să ne ajute să continuăm să evoluăm, să inovăm și să oferim standarde excepționale de calitate și performanță. Alăturându-te echipei noastre globale,  deschizi ușa către un viitor stimulativ, antrenant și plin de satisfacții! 

Citeste mai mult: http://education.alltech.com/alltech-career-development-program

Loading...