Skip to main content

YEA-SACC®

Yea-Sacc® este o drojdie vie produsă din tulpina 1026 din familia Saccharomyces cerevisiae, o tulpină selectată în mod special. pentru influența sa asupra performanței animalelor. 

Cu o rată mică de includere și o multitudine de cercetări care demonstrează rezultatele pozitive în performanța animalelor, este drojdia vie ideală în furajarea vacii de lapte, vacii de carne, vițeilor, cabalinelor şi rumegătoarelor mici.  

Yea-Sacc® furnizează platforma nutrițională necesară pentru a susține o producție de lapte mai mare, un spor de greutate mai bun, animale mai sănătoase și pentru a îmbunătăţii digestibilitatea. Mai mult de 35 de ani de cercetare permite companiei Alltech să furnizeze cel mai constant produs posibil. 

  • Promovează digestia și buna utilizare a nutrienților 
  • Oferă o platformă nutrițională adecvată necesară pentru: 
  • Susținerea producției ridicate de lapte. 
  • Sporuri ridicate la animale la îngraşat. 
  • Reduce fluctuația pH-ului și menține microorganismele din rumen în mod constant active, ceea ce accelerează digestia și eficienţa rumenală, susţinând o ingestă mai mare  
  • Promovează creșterea bacteriilor care digeră fibra în rumen, sprijinind astfel utilizarea acesteia până la cea mai mică particulă. 
  • Stimulează activitatea bacteriilor care transformă acidul lactic în acid propionic. 
  • Promovează stabilitatea rumenală, evitând variațiile mari ale pH-ului rumenului care interferează cu digestia fibrelor și cu consumul furajelor. 
  • Oferă venituri constante și eficienţă din punct de vedere al costurilor printr-o performanță mai mare. 
  • Demonstrează modul în care tehnologiile susținute de cercetarea constantă pot contribui la avansarea industriei și la îndeplinirea provocărilor legate de producția animală prin furnizarea unei soluții nutriționale. 

 

Yea-Sacc pentru vacile de lapte 

 Yea-Sacc promovează îmbunătățirea funcţionării rumenului prin utilizarea mai bună a furajelor și prin stabilizarea pH-ului rumenal. Acest lucru susţine creșterea producției de lapte într-un mod mai eficient, fără a compromite condiţia corporală și fertilitatea vacii de lapte. 

 

Yea-Sacc pentru vacile de carne 

Yea-Sacc promovează digestia îmbunătățită a rației totale a animalului prin susținerea digestiei furajelor și prin stabilizarea pH-ului rumenal. Acest lucru permite creșterea sporului mediu zilnic, obţinut într-un mod mai eficient pentru o producție mai profitabilă. 

 

Yea-Sacc pentru cabaline 

Yea-Sacc promovează o mai bună digestie a fibrei, crescând ingesta şi nivelul de energie. 

Loading...