Skip to main content

BIOPLEX®

Bioplex® orgaanilised mineraalid- mineraalid orgaanilisel kujul nagu need leiduvad looduses. Bioplex orgaanilised mineraalid on loomale hästi omastatavad ning nende kõrgem bioloogiline kasutegur aitab tagada loomade tervise ja toodangu. Bioplex orgaanilised mineraalid on aminohapete ja peptiididega seotud mikromineraalid.  

Nende kõrge omastatavus aitab tagada mineraalide varu looma organismis. Bioplex orgaanilised mineraalid (tsink, mangaan, vask, raud ja koobalt*) on vajalikud looma immuunsüsteemi ja füsiloogiliste protsesside funktsioneermiseks , sealhulgas ensüümide tööks ainevahetuse protsessides.   

 

Mikromineraalid mängivad võtmerolli loomade tervise parendamisel ja sööda ohutuses. Kõik Alltech Bioplex orgaanilised mineraalid läbivad Alltech Q+ (Quality Plus) kvaliteedi kontrolli. Alltech Q+ programm järgib kõiki rahvusvahelisi sööda kvaliteedi ohutuse nõudeid. Igale partiile on Alltech Q+ kvaliteedigarantiid. Bioplex orgaanilisi mineraale kasutatakse rohkem kui 85 riigis sööda tootmises.  

 

Bioplex tooted on osa Alltech® mineraalide programmist, mis võimaldavad tänu Bioplex´i ja Sel-Plex® ´i lisamisele söödaratsioonidesse tagada kõige kaasaegsemaid söötmislahendusi ning toetada loomade jõudlust.  

Paljudes farmides on toimunud tänaseks ka üleminek TRT ‘le (Total Replacement Technology ™).  

Bioplex: 

  • Kõrgema biosaadavusega kui anorgaanilised mineraalid   
  • Puudub negatiivne antagonistlik mõju mineraalide vahel 
  • Toetab mineraalide reservi loomist looma organismis   
  • Loob mikromineraalide reservi perioodiks kui organism seda enim vajab, näiteks poegimine ja tiinestumine.  
  • Kõrge omastatvus ja saadavus organismis 
  • Tõestatud toime 21 aastase teadustöö tulemuste kaudu. 

 

Loading...