Skip to main content

Heategevus

Oma unistuste täideviimiseks asutas 1980.aastal Dr Pearse Lyons Alltechi firma ja seda vaid 10 000 dollariga. Tänapäeval on Alltech jätkuvalt eraettevõte pühendudes kogukondadele, kus ta esindatud on.  

Alltech ACE fond 

Alltech panustab heategevusse. Alltech on asutanud ACE Osaluse Fondi. See on heategevuslik fond, et aidata ettevõtte, töötajate ja partnerite heategevuslike ettevõtmiste rahastamist üle kogu maailma.  

Säästva Haiti Projekt 

Peale laastavat maavärinat 2010. aastal, kutsus Alltech ellu Säästva Haiti Projekti Ouanaminthe linnas, eesmärgiga ehitada üles jätkusuutlik tulevik ühes väikses Haiti osas. Alltechi ettevõtmised on fookusega haridusele, et arendada koole, tugevdada kohalikke ettevõtteid Haiti kohvi ja rummi tootmisel ning juhtida mitmeid majanduslikke arendusi üle kogu riigi. 

  • Pärast maavärinat: Haiti pikaaegsed väljakutsed 

Haitil on palju probleeme, seal hulgas looduskatastroofid. Kõige vaesem riik läänepoolkeral – sajanditepikkune vaesus on toonud kaasa kehvalt ehitatud ja hooldatud struktuurid ning laienevad agulid ajutiste elamispindadega.   
Lisaks, jätkusuutmatu puidu kogumine ja põllumajanduslik üleekspluateerimine on kestnud samuti enam kui kaks sajandit – tagajärjeks on laastav mulla erosioon. See on suurendanud üleujutuste ulatust ja vähendanud põllumajanduslikku potentsiaali.  
Jätkusuutlik majanduskasv on võti Haiti pikaaegse paranemise teel, mistõttu investeerime selle tulevikku. 

  • Jätkusuutlik kasv algab kogukonnast  

Jätkusuutlikkus ei ole võimalik hariduseta, mistõttu Alltech`i Säästva Haiti Projekt hõlmab nii täielikku finantsvastutust kui ka renoveerimisi ja haridustoetust kaheastmelistele koolidele Põhja-Haitil. Meie projekt on taaselustanud ka Haiti pärli: riigi 100% varjus kasvanud Arabica kohvi, mida Alltech turundab ja müüb kui Alltech® Café Citadelle. 

Koos aitame üles ehitada väikese osa Haitist, luues töövõimalusi ja sisendades lastesse eluaegset armastust õppimise vastu.  

Rohkem teavet Haiti koolide kohta: https://www.alltech.com/about/philanthropy/sustainable-haiti-project

Rohkem teavet Osaluse Projektide Kohta Maailmas: https://www.alltech.com/about/philanthropy/involvement-projects

Loading...