Skip to main content

Mineraliniai papildai

Jūsų galvijų būklė priklauso nuo Jūsų. Jų produktyvumas priklauso nuo reikiamų mineralinių medžiagų. 

Pasitelkite į pagalbą „Alltech®“ mineralinių papildų programą ir džiaukitės geresniu maistinių medžiagų įsisavinimu, mažesniu atliekų kiekių ir puikia sveikata. 

Mineraliniai papildai ne tik padeda išvengti mineralinių medžiagų trūkumo.  

Duodant gyvūnams netinkamas mineralines medžiagas galima padaryti žalos jų sveikatai ir produktyvumui. Tradiciniuose mineraliniuose papilduose naudojamos neorganinės kilmės mineralinės medžiagos, kurias, deja, gyvūnų organizmas gana sunkiai įsisavina. Dėl šios priežasties daugelyje rinkų populiarėja organinės kilmės mineralinės medžiagos. 

Pamirškite tradicijas ir šerkite gyvūnus šiuolaikiniu būdu. 

„Alltech®“ įrodė, kad užtenka daug mažesnių organinės kilmės mikroelementų („Bioplex®“ ir „Sel-Plex®“) dozių, kad pagerėtų gyvūnų produktyvumas. Šie papildai padeda optimizuoti mikroelementų vartojimą ir mažina neigiamą poveikį aplinkai. Šią inovaciją vadiname „Alltech Total Replacement Technology“ (TRT). 

„Alltech“ mineraliniuose papilduose naudojamas organinės kilmės mineralines medžiagas gyvūno organizmas geriau įsisavina, kaupia ir panaudoja. Šie papildai tenkina šiuolaikinės gyvulininkystės poreikius šerti gyvulius optimaliai, kad būtų kuo geresnis augimas, reprodukcija ir bendra sveikata. 

Loading...