Skip to main content

Apie mus

Bendrovės „Alltech“ sėkmės pagrindas – nuolatinės paieškos. 

Bendrovės steigėjas ir prezidentas dr. Pearse Lyons 1970 m. emigravo į JAV, turėdamas svajonę saugoti mūsų planetą ir visas gyvas būtybes. Šis airių mokslininkas pamatė galimybę panaudoti savo patirtį mielių fermentacijos srityje sprendžiant gyvūnų šėrimo problemas. Jo svajonė tapo tikrove, kai 1980 m. jis įsteigė bendrovę „Alltech“, kurios kapitalas sudarė vos 10 000 JAV dolerių. 

Šiuo metu bendrovė turi daugiau kaip 5 000 darbuotojų, dirbančių įvairiose pasaulio šalyse, kurie taip pat siekia saugoti ir tinkamai maitinti viso pasaulio augalus, gyvūnus bei žmones. 

Šią viziją bendrovė realizuoja tobulindama gamybinius procesus, pašarų ir maisto kokybę, pasitelkdama mitybos ir šėrimo žinias,  mokslo pasiekimus bei naujausias technologijas, iš kurių svarbiausia -  mielių fermentacija pagrįsta technologija. Mūsų komanda siekia padėti augalams ir gyvūnams pasiekti maksimalų potencialą, o ūkininkams padėti pasiekti kuo didesnį veiklos našumą , pelningumą bei tvarumą.   

Svarbiausias principas 

Bendrovės misiją įgyvendiname remdamiesi vadinamuoju ACE (Animal, Consumer, and Environment) principu, siekdami, kad mūsų veikla neturėtų jokio neigiamo poveikio gyvūnų bei vartotojų sveikatai ir aplinkai. 
 

Loading...