Skip to main content

Privatumo politika ir naudojimo sąlygos

Dėkojame, kad apsilankėte mūsų svetainėje. Gerbiame Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti Jūsų asmens duomenis, kuriais dalinatės su mumis šioje svetainėje. Ši privatumo politika informuoja Jus apie tai, kaip mes tvarkome Jūsų asmens duomenis Jums apsilankius mūsų svetainėje (nepaisant to, iš kur joje apsilankėte), ir suteikia Jums svarbios informacijos apie Jūsų teises į privatumą.

Ši privatumo politika išaiškina, kaip mes saugome ir naudojame šioje svetainėje surinktus asmens duomenis. Į šią politiką įtraukta informacija yra skirta paaiškinti, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis, kaip prie jų prieiname ir naudojame bei kaip saugiai juos laikome. Prieš naudodamiesi mūsų svetaine ar pateikdami bet kokius asmens duomenis, perskaitykite šią privatumo politiką.

 

Kas yra „Alltech“ ir kodėl „Alltech“ čia skelbia privatumo politiką?

1980 m. Airijos verslininko ir mokslininko Dr. Pearse Lyons įkurta „Alltech“ įmonė ieško sprendimų ir juos siūlo tvariai augalų, gyvūnų ir žmonių mitybai. Turėdama mielių fermentavimo, tvirtafazės fermentacijos ir mitybos genomikos patirties „Alltech“ yra didžiausia mielių priedų, organinių mikroelementų, sudedamųjų pašarų dalių, premiksų ir pašarų gamintoja bei perdirbėja. „Alltech Inc.“ pasaulinė centrinė būstinė įkurta Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kentukyje, Nicholasville, 3031 Catnip Hill Road, taip pat turi būstinę Europoje, Airijoje, „All-Technology (Ireland) Limited Alltech Bioscience Centre“, Summerhill Road, Sarney, Dunboyne Co. Meath. „Alltech“ renka ir saugo asmens duomenis, kuriuos pateikiate šioje svetainėje. „Alltech“ gali dalintis Jūsų asmens duomenimis vidaus reikmėms, su kitais „Alltech Group“ nariais ir paslaugų tiekėjais, kurie padeda „Alltech“ teikti Jums tam tikras paslaugas.

„Alltech Inc“ (Įmonė) susideda iš skirtingų juridinių asmenų, kurie sudaro didesnės įmonių grupės („Alltech Group“), kurios informacija yra pateikta čia, dalį. Ši privatumo politika parašyta „Alltech Group“ vardu. Jei šioje privatumo politikoje yra paminėta „Alltech“, „mes“, „mus“ arba „mūsų“, tai reiškia, kad atitinkama „Alltech Group“ grupės įmonė yra atsakinga už Jūsų duomenų tvarkymą. Ši privatumo politika taikoma visoms su šia privatumo politika susijusioms ar joje minimoms „Alltech“ svetainėms ir įmonėms.

 

Ar įmanoma gauti papildomos informacijos apie kitas privatumo politikas, susijusias su kitomis „Alltech“ svetainėmis?

Jei norite daugiau informacijos apie mūsų privatumo politikas, susijusias su kitomis „Alltech“ svetainėmis ar susijusiais privatumo pareiškimais, spustelėkite atitinkamose svetainėse esančias privatumo politikos nuorodas šiems pranešimams ar susijusiems pareiškimams.

 

Ar „Alltech“ privalo rinkti asmens duomenis pagal įstatymą?

Prieš rinkdami Jūsų asmens duomenis konkretiems tikslams, prašysime Jūsų sutikimo. Paprastai duomenis renkame tik svetainės analizės tikslais. Nenaudojame IP adresų atskiriems vartotojams identifikuoti. Kai pagal įstatymą ar kitus teisės aktus privalome rinkti asmens duomenis tam, kad galėtume suteikti konkrečią paslaugą arba parduoti Jums konkretų gaminį, prieš teikdami susijusią paslaugą ar parduodami gaminį pagal pasirašytą sutartį, prašysime Jūsų sutikimo. Pasirašydami su Jumis sutartį, įtraukiame į ją informaciją apie tai, kaip saugome Jūsų privatumą.

 

Ar „Alltech“ laikosi privatumo ir duomenų apsaugos įstatymų, pavyzdžiui BDAR?

„Alltech“ deda pakankamai pastangų, kad tvarkytų duomenis pagal tų šalių, kuriose veikia, įstatymus, įskaitant ir Europos Sąjungos bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR). Mes imamės atitinkamų priemonių apsaugoti Jūsų asmens duomenis, kuriuos pateikiate „Alltech“. Į asmens duomenis įeina bet kokia informacija, susijusi su fiziniu asmeniu ar duomenų subjektu, kurio asmens tapatybė yra nustatyta arba gali būti nustatyta.

 

Kas nutiks jei „Alltech“ pakeis mano asmens duomenų apsaugos būdą?

Jei mes pakeisime savo praktikas, kad pagerintume Jūsų asmens duomenų apsaugos būdą, mes atnaujinsime šią politiką ir paskelbsime šioje svetainėje. Tam tikrais atvejais taip pat galime atsiųsti Jums atnaujintą privatumo politiką elektroniniu paštu. Kaskart apsilankę „Alltech“ svetainėje peržiūrėkite privatumo politiką ir įsitikinkite, kad suprantate, kaip bus naudojami Jūsų pateikti asmens duomenys.

 

Kokios duomenų subjektų teisės galioja „Alltech“ svetainių vartotojams?

„Alltech“ svetainių vartotojai turi šias teises: prieigą prie savo duomenų, į duomenų taisymą, duomenų perkėlimą ir duomenų ištrynimą bet kuriuo metu. Vartotojai taip pat turi teisę ir galimybę valdyti savo „Alltech“ prenumeratas bet kuriuo metu.

„Alltech“ svetainių vartotojai turi teisę:

Prašyti prieigos prie asmens duomenų (dažniausiai vadinama „duomenų subjekto prieigos prašymas“), kuriuos surinko „Alltech“.

Prašyti ištaisyti mūsų saugomus Jūsų asmens duomenis. Ši teisė leidžia Jums prašyti „Alltech“ ištaisyti nepilnus ar neteisingus Jūsų duomenis, kuriuos laiko „Alltech“.

Prašyti ištrinti mūsų saugomus Jūsų asmens duomenis. Ši teisė leidžia jums prašyti ištrinti ar pašalinti Jūsų asmens duomenis, kai nebėra pagrįstos priežasties juos tvarkyti. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad mes ne visada galėsime patenkinti Jūsų prašymą ištrinti duomenis dėl tam tikrų teisinių priežasčių, apie kurias būsite informuoti, jei reikės, kai pateiksite prašymą.

Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu, kai mes remiamės teisėtais interesais (arba trečiosios šalies teisėtais interesais), ir Jūs dėl su konkrečiu atveju susijusių priežasčių nesutinkate su duomenų tvarkymu, nes Jūsų nuomone jis pažeidžia Jūsų pagrindines teises ir laisves.

Prašyti perduoti Jūsų asmens duomenis trečiajai šaliai.

Atšaukti sutikimą bet kuriuo metu tais atvejais, kai Jūsų duomenų tvarkymui prašome Jūsų sutikimo. Tačiau tai neturės įtakos bet kokio duomenų tvarkymo, atlikto prieš atšaukiant sutikimą, teisėtumui. Jei atšauksite savo sutikimą, mes negalėsime Jums parduoti tam tikrų gaminių ar suteikti paslaugų. Mes Jus informuosime apie tai Jums atšaukiant sutikimą.

 

Kaip mes renkame Jūsų duomenis?

Duomenis iš Jūsų ir apie Jus mes renkame skirtingais būdais, įskaitant:

Tiesioginį bendravimą. Galite nurodyti mums savo [tapatybę ir kontaktus] užpildę anketas arba susisiekę su mumis paštu, telefonu, elektroniniu paštu ar kitu būdu. Į tai įeina ir asmens duomenys, kuriuos pateikiate:

  • Teiraudamiesi apie mūsų gaminius ar paslaugas;
  • Kurdami paskyrą mūsų svetainėje;
  • Užsisakydami mūsų paslaugas ar leidinius;
  • Prašydami atsiųsti rinkodaros medžiagą;
  • Dalyvaudami konkurse, reklamoje ar apklausoje;
  • Pateikdami atsiliepimą arba susisiekdami su mumis.

Automatizavimo technologijas ar sąveikas. Kai jūs sąveikaujate su mūsų svetaine arba joje, mes automatiškai renkame techninius duomenis apie Jūsų įrangą, naršymo veiksmus ir būdą. Šiuos asmens duomenis renkame naudodami slapukus, apie kuriuos daugiau informacijos galite rasti mūsų slapukų politikoje.

 

Kokiais tikslais renkame Jūsų duomenis?

Asmens duomenys, kuriais pasidalinate su mumis, leidžia mums atsakyti Jums į užklausas ir (arba) atsiųsti Jums rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu bei Jūsų prenumeruojamus naujienlaiškius. Jie taip pat suteikia mums informaciją, kurios mums reikia, kad susisiektume su Jumis pagal Jūsų duotą sutikimą dėl asmens duomenų rinkimo. Mes nenaudojame Jūsų asmens duomenų automatizuotam sprendimų priėmimui ar profiliavimui.

„Alltech“ Jūsų asmens duomenis naudos tik tiems tikslams, kurie atitinka ir yra susiję su pirmine Jūsų asmens duomenų rinkimo priežastimi. Jei norite paaiškinimo, kaip mūsų atliekamas tvarkymas susijęs su pirminiu Jūsų asmens duomenų rinkimo tikslu, susisiekite su mumis.

Jei mums reikės tvarkyti Jūsų asmens duomenis nesusijusiu tikslu, mes informuosime Jus ir arba prašysime papildomo sutikimo, arba paaiškinsime Jums, kodėl mes teisiškai privalome naudoti Jūsų asmens duomenis konkrečiu atveju.

Atkreipkite dėmesį, kad galime tvarkyti Jūsų asmens duomenis be Jūsų žinios ar sutikimo, pagal nurodytas taisykles, jei to reikalauja ar leidžia įstatymas.

 Keli asmens duomenų, kuriuos mes renkame, pavyzdžiai yra sugrupuoti taip:

  • Asmens tapatybės duomenys [vardas, mergautinė pavardė, pavardė, naudotojo vardas ar panašus identifikatorius bei statusas].
  • Kontaktiniai duomenys [sąskaitos siuntimo adresas, pristatymo adresas, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris].
  • Sandorių duomenys [informacija apie Jūsų (Jums) atliktus mokėjimus bei kita informacija apie gaminius ir paslaugas, kurias iš mūsų pirkote].
  • Techniniai duomenys [interneto protokolo adresas (IP), Jūsų prisijungimo duomenys, naršyklės tipas ir versija, laiko juostos nuostatos ir buvimo vieta, naršyklės įskiepių tipai ir versijos, operacinė sistema ir platforma bei kitos technologijos įrenginiuose, kuriuos naudojate prieigai prie šios svetainės].
  • Profilio duomenys [Jūsų naudotojo vardas ir slaptažodis, Jūsų atlikti pirkimai ar užsakymai, Jūsų interesai, pomėgiai, atsiliepimai ir apklausos atsakymai].
  • Naudojimo duomenys [informacija apie tai, kaip Jūs naudojatės mūsų svetaine, gaminiais ir paslaugomis].
  • Rinkodaros ir ryšių duomenys [Jūsų pageidavimai gauti mūsų ir trečiųjų šalių rinkodaros pranešimus bei ryšių nuostatos].

Mes nerenkame apie Jus jokių specialios kategorijos asmens duomenų (informacija apie Jūsų rasę ar etninę kilmę, religinius ar filosofinius įsitikinimus, lytinį gyvenimą, lytinę orientaciją, politines pažiūras, narystę profesinėse sąjungose, informacija apie Jūsų sveikatą, genetinius ir biometrinius duomenis). Mes nerenkame jokios informacijos apie apkaltinamuosius nuosprendžius ir nusikalstamas veikas.

 

Ar galima apsilankyti šioje svetainėje nesidalinant asmens duomenimis?

Galite lankytis daugelyje mūsų svetainės puslapių neperduodami mums savo asmens duomenų. Kur yra galimybė pateikti asmens duomenis svetainėje, pavyzdžiui, nurodant elektroninio pašto ar namų adresą asmeninės informacijos pateikimo metu, Jūs sutinkate, kad mes naudosime duomenis taip, kaip aprašėme privatumo politikoje ir privatumo pareiškimuose, kurie yra pateikti anketose, kuriose pateikiate savo asmens duomenis.

 

Kur „Alltech“ tvarko asmens duomenis?

 „Alltech“ yra surinktų asmens duomenų valdytojas. Tam tikrais atvejais „Alltech“ naudojasi duomenų tvarkymo tiekėjo paslaugomis (duomenų tvarkytojas) Jūsų asmens duomenų tvarkymui. Kai „Alltech“ naudojasi duomenų tvarkymo paslaugomis, duomenų tvarkytojas pagal sutartį turi imtis atitinkamų priemonių, kad apsaugotų asmens duomenis. Duomenų tvarkytojas tvarko duomenis tik pagal „Alltech“ instrukcijas ir pagal Europos Sąjungos įstatymus. Jūsų asmens duomenys gali būti saugomi už Europos Sąjungos ribų, būtent Jungtinėse Amerikos Valstijose. Su „Alltech“ dirbantys duomenų tvarkytojai pagal sutartį privalo saugoti asmens duomenis pagal Europos Sąjungos įstatymus nepaisant jų buvimo vietos.

 

Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

„Alltech“ saugo Jūsų pateiktus asmens duomenis, kad atsakytų į Jūsų užklausas ir (arba) siųstų bet kokius Jūsų prenumeruojamus rinkodaros elektroninius laiškus ir naujienlaiškius. Jei paprašysite nutraukti prenumeratą (-as), „Alltech“ saugos Jūsų pateiktus asmens duomenis vienus metus statistikai parengti ir Jūsų komentarams bei klausimams tvarkyti. Mes remsimės šiuo saugojimo principu nebent Jūs pranešite, kad nenorite, jog „Alltech“ saugotų šią informaciją nurodytą laikotarpį. Jūsų prašymu „Alltech“ ištrins Jūsų informaciją. „Alltech“ taip pat gali dalintis asmens duomenimis su teisinėmis institucijomis, tačiau darys tai tik tada, jei to reikalauja įstatymas.

 

Ką daryti, jei nebenoriu gauti „Alltech“ rinkodaros pranešimų?

Galite bet kada paprašyti mūsų nebesiųsti rinkodaros pranešimų spustelėdami atsisakymo nuorodas, esančias Jums siunčiamuose rinkodaros pranešimuose, arba bet kada susisiekdami su mumis: privacy@Alltech.com.

Kai atsisakysite rinkodaros pranešimų, mes gerbsime Jūsų prašymą nebesiųsti Jums rinkodaros pranešimų. Mes vis tiek naudosime Jūsų asmens duomenis, jei gavome juos dėl gaminio ir (arba) paslaugos įsigijimo, garantijos registravimo, gaminio ir (arba) paslaugos patirties ar kitų sandorių. Mes saugome jūsų asmens duomenis aprašytais atvejais, kad galėtume toliau teikti jums paslaugas susijusias su šiais sandoriais.

 

Kaip galiu susisiekti su „Alltech“ duomenų privatumo komanda kilus klausimų ar prireikus informacijos dėl mano kaip duomenų subjekto teisių?

Galite susisiekti su „Alltech“ prireikus prieigos prie Jūsų asmens duomenų arba jei norite, kad Jūsų informacija būtų pataisyta ar ištrinta. Taip pat galite pateikti skundą „Alltech“ duomenų privatumo komandai arba siųsti bet kokią kitą su duomenimis susijusią užklausą. Su komanda galite susisiekti: privacy@alltech.com.

 

Slapukų politika (atskira) – iškylantysis pranešimas vartotojui apsilankius svetainėje

Kaip suprasti ir naudoti slapukus šioje svetainėje?

Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas įrašomas (Jums sutikus) į Jūsų naršyklę ar standųjį kompiuterio diską. Slapukuose esanti informacija perduodama į kompiuterio standųjį diską. Slapukai leidžia mums Jus (tiksliau, Jūsų kompiuterį) identifikuoti Jums apsilankius mūsų svetainėje.

Jums apsilankius mūsų svetainėje, mūsų serveris automatiškai įrašys tam tikrą informaciją apie Jūsų apsilankymą, pavyzdžiui, IP adresą, naršyklės tipą ir versiją, laiko juostos nuostatas, visus unifikuoto interneto ištekliaus adresų (URL) paspaudimus mūsų svetainėje; puslapio atsako trukmę, atsisiuntimo klaidas, apsilankymo tam tikruose puslapiuose trukmę, puslapio sąveikos informaciją (slinkimas, paspaudimai ir pelės žymeklio užvedimas) bei Jūsų apsilankymo laiką ir trukmę.

Slapukai ir sekimo technologija yra naudingi renkant informaciją apie naršyklės tipą ir operacinę sistemą, lankytojų skaičiui puslapyje sekti ir suprasti, kaip lankytojai naudojasi svetaine. Slapukai taip pat gali padėti pritaikyti svetainę lankytojams. Asmens duomenų negalima rinkti naudojant slapukus ir kitą sekimo technologiją, tačiau jei Jūs anksčiau suteikėte asmens tapatybės identifikavimo informaciją, slapukai gali būti susieti su tokia informacija.

Informaciją apie mūsų naudojamus slapukus galite rasti ČIA.

Speak to our team.

Country
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Loading...