Skip to main content

Povestea noastră

În inima Alltech se află un spirit antreprenorial. 

În anii '70, fondatorul nostru, Dr. Pearse Lyons, a imigrat în Statele Unite cu un vis: să susțină producţia naturală și sustenabilă. În calitate de om de știință irlandez, a văzut o oportunitate in a-și aplica expertiza în fermentația drojdiilor pentru provocările privind nutriția animalelor, iar visul său a devenit o realitate când a fondat Alltech în 1980 cu doar 10.000 de dolari. 

Astăzi, o echipă globală formată din peste 5.000 de oameni din întreaga lume împărtășește această viziune de a susține și hrăni plantele, animalele și oamenii. 

Realizăm această viziune îmbunătățind calitatea plantelor, furajelor și alimentelor prin nutriție și inovație științifică, în special prin tehnologia bazată pe drojdie. Echipa noastră se angajează pe deplin să ajute plantele și animalele să își atingă potențialul maxim, sprijinind în același timp producătorii într-o mai mare eficiență, rentabilitate și sustenabilitate. 

Principiul nostru de ghidare 

În toate aceste eforturi, suntem ghidați de principiul nostru ACE, promisiunea noastră că, în desfășurarea activității, avem un impact pozitiv asupra animalelor, a consumatorului și a mediului. 

Loading...