Skip to main content

Implicare socială

Alltech a fost fondată în 1980 de Dr. Pearse Lyons cu 10.000 de dolari și un vis. Astăzi, Alltech rămâne o companie privată cu un puternic sentiment de angajament față de comunitățile în care își desfășoară activitatea. 

Fundaţia Alltech ACE 

Alltech crede în a oferi ajutor. Din acest motiv, am înființat Fundația de implicare ACE Alltech, o fundație caritabilă pentru a ajuta la finanțarea eforturilor filantropice ale companiei noastre, angajaților și partenerilor din întreaga lume. 

Proiectul Sustenabil Haiti 

În urma unui cutremur devastator din 2010, Alltech a lansat Proiectul Sustenabil Haiti în orașul Ouanaminthe cu scopul de a ajuta la construirea unui viitor sustenabil într-o mică parte din Haiti. Eforturile noastre s-au concentrat pe educație, prin îmbunătățirea și modernizarea școlilor, consolidarea întreprinderilor locale din Haiti, prin lansarea unei cafele și a unui rom din Haiti și coordonarea unor dezvoltări economice variate în întreaga țară. 

  • Dincolo de cutremur: provocările pe termen lung din Haiti 

Există multe probleme prezente în Haiti care au fost agravate de dezastre naturale. Cea mai săracă țară din emisfera occidentală, secole de sărăcie s-au soldat cu structuri slab construite și întreținute și cartiere întinse cu locuințe improvizate. 

În plus, tăierea nesustenabilă a arborilor şi defrişările pentru agricultură au continuat mai mult de două secole, ceea ce a dus la o eroziune devastatoare a solului. Aceasta a crescut frecvența inundațiilor și a redus potențialul agricol. 

Creșterea economică durabilă este cheia pentru a face o diferență pe termen lung în Haiti, motiv pentru care investim în viitorul său la nivelul de bază. 

  • Creșterea sustenabilă începe în comunitate 

Nu poate exista sustenabilitate fără educație, motiv pentru care Proiectul Alltech Sustainable Haiti include responsabilitatea financiară completă, precum și renovări și sprijin educațional pentru doua școli gimnaziale din nordul Haitiului. Proiectul nostru a înviat, de asemenea, o bijuterie haitiană: cafeaua arabică cultivată 100% la umbră, pe care Alltech o comercializează și vinde ca Alltech® Café Citadelle. 

 Împreună, contribuim la construirea unui viitor mai sustenabil într-o mică parte din Haiti, creând oportunități de angajare pentru poporul haitian și stârnind dragostea de a învăța pentru copii săi. 

https://www.pearselyonsace.org/

Loading...