Skip to main content

Protecţia

Soluții bioraționale care consolidează apărarea naturală a plantelor 

Consolidați natural sistemul de apărarea al plantelor 

Cu multe substanțe chimice convenționale care nu mai sunt folosite, soluțiile bioraționale pentru recolte câștigă rapid teren în programele standard de fertilizare la nivel global. Consolidând apărarea inerentă a plantelor printr-o nutriție mai bună, programele de protecție Alltech sunt concepute pentru a diminua utilizarea fungicidelor prin integrarea fungicidelor convenționale cu biofungicide și suplimente nutritive. Furnizarea de soluții naturale unice, care îmbunătățesc sănătatea plantelor și rezistența la infecții și boli este un obiectiv al Centrului nostru de cercetare Alltech Nutrigenomics. 

Evitarea substanțelor chimice agresive, fără a pierde profitabilitatea 

Luptându-se să țină pasul cu creşterea populației globului fără a-i epuiza resursele sale naturale, fermierii sunt obligați să găsească modalități inovatoare de a produce mai mult cu mai puțin. Adăugând provocările actuale cauzate de interzicerea anumitor produse chimice ​​la vocea consumatorilor care solicită produse curate și trasabile, cultivatorii moderni se află într-o dilemă. Cu multe substanțe chimice convenționale nedorite de piaţă, produsele naturale câștigă rapid teren în programele standard de fertilizare. Metodele de control biologic, împreună cu strategiile nutriționale de precizie, devin acum o parte integrantă a programelor agronomice moderne. 

Apărarea împotriva provocărilor de mediu 

Strategia de combatere a dăunătorilor trebuie să găsească echilibrul delicat dintre dăunători, planta gazdă și mediul de viaţă al plantei. Eliminarea tuturor dăunătorilor; insecte, agenți patogeni și buruieni este imposibilă. Cultura plantelor este strâns legată de mediu și fertilizarea joacă un rol în protecția plantelor. Îmbunătățirea rezistenței sistemice naturale a plantei duce la îmbunătățirea calității culturilor și a randamentelor prin reducerea apariției bolilor fungice. 

Loading...