Skip to main content

Аудит ферми

Почувши слово «аудит», Ви можете автоматично подумати про аудиторів доходів або оподаткування, але чи знаєте Ви, що «Alltech» проводить аудит ферм, щоб допомогти підвищити ефективність, прибутковість та сталий розвиток Вашого господарства?

Ми вважаємо, що ключем до досягнення більшої прибутковості в умовах сталого розвитку є збільшення ефективності виробництва. Щоб допомогти фермерам досягти своїх цілей, компанія «Alltech» розробила аудит ферми, який аналізує ключові компоненти молочної ферми. Під час аудиту команда на фермі використовуватиме найновіші інструменти оцінки для збору ключових даних про Ваше стадо та ферму.

Аудит ферми:

  • Оцінює виробництво на фермах та економічну ефективність
  • Оцінює продуктивність тварин
  • Порівнює поточне виробництво із встановленими цілями
  • Аналізує харчування та управління кормами
  • Розглядає аспекти стійлового утримання, догляду та управління
  • Визначає можливі проблеми зі здоров’ям
  • Встановлює причину зниження продуктивності

Після завершення аудиту Вам буде надано відповідну інформацію та поради, які допоможуть покращити Ваш процес прийняття рішень.

Дозвольте нам здійснити для Вас обробку числових даних великих обсягів 

Наші спеціалісти з питань годівлі отримали повну освіту в галузі  формування кормів за допомогою спеціальної програми рецептур, яка дозволяє порівняти існуючий раціон із потенційною перевагою альтернативних раціонів. Усі раціони можна порівнювати з точки зору поживної цінності, вартості та обсягу виробництва вуглецю в раціоні стада. Потім цю інформацію можна передати разом із основними показниками діяльності ферми в інструмент «Молочна ДОПОМОГА» (Dairy ASSIST). Розрахунки вказують на ступінь економічної вигоди від вирішеної неефективності для фермера з додатковим бонусом у вигляді зменшення вуглецевого сліду стада, що є чудовою новиною для споживачів, які більше ніж будь-коли турбуються про те, як виробляється їхня їжа.

Всі ці компоненти об’єднані у комплексну рекомендацію щодо раціону, використання мінеральних речовин, альтернативних джерел білка та, якщо потрібно, контролю мікотоксинів. Після виконання цих рекомендацій результати та продуктивність регулярно контролюються технічними спеціалістами, щоб забезпечити досягнення передбачуваних поліпшень або покращення.

Звучить просто, чи не так? Якщо Ви зацікавлені, для отримання додаткової інформації: заповніть форму з контактними даними або даними офісу.

Loading...