Skip to main content

Наша Історія

У серці Alltech лежить подорож у світ підприємництва. 

У 1970-х роках наш засновник і президент, доктор Пірс Лайонс, переїхав до Сполучених Штатів з мрією: зберегти нашу планету і життя на ній. Будучи вченим ірландського походження, він розгледів можливість застосувати свої знання у сфері ферментації дріжджів для вирішення проблем годування тварин, і його мрія стала реальністю, коли в 1980 році він заснував Alltech з початковим капіталом всього $ 10,000. 

Сьогодні колектив, який налічує більше 5000 чоловік по всьому світу, поділяє його погляди на способи підтримання і забезпечення харчуванням рослин, тварин і людей. 

Ми втілюємо в життя його ідеї, покращуючи якість рослин, кормів і продуктів харчування за допомогою годування і новітніх наукових знань, зокрема у сфері технологій, пов'язаних з дріжджами. Наша команда прагне допомогти рослинам і тваринам повністю розкрити свій потенціал, при цьому також допомагаючи виробникам покращити ефективність, прибутковість і стійкість. 

Наш провідний принцип 

Нашим провідним принципом є принцип ACE, відповідно до якого продукти компанії повинні бути безпечні для Тварини (Animal), Споживача (Consumer) і Навколишнього середовища (Environment). 

Loading...