Skip to main content

Εκπαίδευση

Η ζωή είναι μια αίθουσα διδασκαλίας.
Η μάθηση είναι ένα ταξίδι που διαρκεί για όλη μας τη ζωή και είναι στόχος μας να εξάπτουμε την περιέργεια και να εμπνέουμε την καινοτομία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στην Alltech, επενδύουμε στο μέλλον, με ερευνητικά εργαστήρια, διαγωνισμούς τεχνών και επιστημών σε παγκόσμιο επίπεδο και μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Κάθε μέρα, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για ανακάλυψη.

Alltech young scientist 
Το πρόγραμμα Young Scientist (AYS) της Alltech αποτελεί τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό για γεωτεχνικές επιστήμες. Προσφέρει στους λαμπρότερους επιστήμονες από πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο μια ευκαιρία να διαγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο και να βραβευτούν για την πρωτοποριακή έρευνά τους.

Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Alltech με σκοπό να βρουν λύσεις για την υγεία και την διατροφή των ζώων, τη φυτική παραγωγή, την ασφάλεια και την ιχνηλασιμότητα της διατροφικής αλυσίδας, την υγεία και διατροφή του ανθρώπου καθώς και για άλλους τομείς που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή, ενώ παράλληλα αποκτούν πολύτιμη εμπειρία με την ομάδα της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα:
http://education.alltech.com/alltech-young-scientist

Διαγωνισμός καινοτομίας της Alltech
Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργίας και της αλλαγής. Τροφοδοτεί το πάθος της Alltech για διάφορα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, καθώς και την παγκόσμια ομάδα της για έρευνα και την ανάπτυξη νέων λύσεων. Αυτή είναι η ουσία του διαγωνισμού καινοτομίας της Alltech. 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας της Alltech ξεκίνησε το 2013 στο Kentucky και την Ιρλανδία και προσκαλεί πανεπιστημιακές ομάδες φοιτητών και αποφοίτων να αναπτύξουν πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια πάνω σε καινοτόμες ιδέες στους τομείς της διατροφής των ζώων, της  φυτικής παραγωγής, των τροφίμων και της ζυθοποιίας που θα βελτιώσουν τις τοπικές οικονομίες. Αυτός ο διαγωνισμός επικροτεί την επιχειρηματικότητα και την επίδραση της ομαδικής εργασίας στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Όσοι διακρίνονται βραβεύονται με έπαθλο 10.000$. Αυτό είναι το ίδιο ποσό με το οποίο ο Dr.Pearse Lyons ίδρυσε την Alltech, πλέον μια εταιρεία σχεδόν 2 δισ. δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα 
http://education.alltech.com/alltech-innovation-competition

Alltech Career Development Program 
Το Πρόγραμμα Καριέρας της Alltech είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για νέους, φιλόδοξους αποφοίτους που θέλουν να ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα.

Η Alltech, ένας παγκόσμιος ηγέτης σε ό,τι σχετίζεται με την διατροφή και την υγεία των ζώων, προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο με καινοτόμες λύσεις που θέτουν νέα πρότυπα για ένα βιώσιμο μέλλον. Αναζητούμε πρωτοπόρους ανθρώπους με επιχειρηματικό πνεύμα για να ενταχθούν στη δική μας επιχείρηση αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα κερδίσουν την ευκαιρία να εργαστούν με δυναμικούς επαγγελματίες της Alltech που είναι αφοσιωμένοι σε ένα στόχο: την βελτίωση της υγείας και της απόδοσης ανθρώπων, ζώων και φυτών μέσω της διατροφής και της επιστημονικής καινοτομίας με παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας της αγροτικής παραγωγής παγκοσμίως.

Αναζητούμε ταλαντούχα άτομα που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να καινοτομούμε και να παρέχουμε εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης. Η ένταξη στην παγκόσμια ομάδα μας, ανοίγει την πόρτα για ένα ενδιαφέρον, ταχέως εξελισσόμενο και αποδοτικό μέλλον!
 

Loading...