Skip to main content

Naša načela

Vjerujemo da poljoprivreda ima najveći potencijal za oblikovanje budućnosti našeg planeta.

Svijet se nalazi pred velikim izazovom: proizvoditi dovoljno sigurne, nutritivno bogate hrane za sve, voditi računa o dobrobiti životinja, čuvati zemlju, zrak i vodu za buduće generacije. Naši prirodni resursi mogu biti ograničeni, ali ljudska domišljatost je neograničena.

Planet obilja ima cilj:

1. Unaprijediti poljoprivredno-prehrambeni sektor. Prepoznali smo da poljoprivreda može riješiti nekoliko najvažnijih problema s kojima se naš planet suočava - prehrana, dobrobit ljudi i životinja i očuvanje prirodnih resursa.

2. Pokušavamo ljudima približiti napore koji se poduzimaju u poljoprivredno-prehrambenom sektoru kako bi stvorili Planet obilja.

3. Potičemo poljoprivrednike, stočare i proizvođače da prihvate nove tehnologije, poslovne modele i poboljšane prakse upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima.

 

Osnovno načelo naše kompanija prerasla je u poziv na suradnju.

 

Vjerujemo da je svijet obilja dostižan, ali bit će potrebna suradnja na globalnoj razini.

 

Potrebno je voditi se znanošću, prihvatiti tehnologija i stvoriti zajedničku želju za promjenom - saditi drveće koje nikada nećemo vidjeti kako raste.

 

Održivost znači poduzimati korake danas, kako bi budućnost bila uspješna. Tu uvijek ima mjesta za poboljšanje ... i nove ideje

 

Ako želite saznati više, posjetite web stranicu Planet of Plenty.

POP-Horiz_web.jpg

Loading...