Skip to main content

Programi

U Alltechu smo svjesni da je uzgoj visokokvalitetnih, produktivnih i zdravih životinja sve samo ne jednostavna zadaća, stoga Vam ne pružamo podršku samo oko hranidbe.

Alltechov® program podrške za farme sklapa partnerstva s proizvođačima diljem svijeta kako bi im pomogli ostvariti ciljeve, riješiti probleme i stvoriti osnovu za isplativu i održivu budućnost. Združivanjem više od četrdeset godina istraživanja i proizvoda koji su dokazani u primjeni na terenu s timom predanih stručnjaka, Alltechov program podrške za farme može Vam pomoći da povećate učinkovitost, produktivnost i isplativost.

Dajemo praktična i dokazana rješenja za hranidbu Vaših životinja

Na temelju inovativnih istraživanja iz područja nutrigenomike, naše tehnologije pomažu povećati količinu hranjivih tvari u obroku, čime se postiže optimalna dobrobit životinja i dobre proizvodne osobine.

Programi i usluge1.png

Radimo s proizvođačima diljem svijeta na rješavanju problema koji su im najvažniji, a uključuju stopu konverzije hrane, proizvodnju bez antibiotika, obogaćenu hranu i upravljanje mikotoksinima, zdravljem probavnog sustava, bjelančevinama, enzimima i mineralima.

Naše tehnologije za zdrav probavni sustav temelje se na opsežnim istraživanjima koja uključuju više od 730 pokusa. Kako se na globalnoj razini donose sve stroži propisi za upotrebu antibiotika, mi pružamo provjerena rješenja za integritet probavnog trakta i dobrobit životinja. Upitajte svog dobavljača stočne hrane na koji način možete iskoristiti Alltechove tehnologije na svojim farmama.

 

Oformite visokokvalitetan tim održavanjem ciljanih radionica na svojoj farmi

Pronalaženje iskusnih radnika stalan je izazov za farme diljem svijeta. Alltechov program podrške za farme može Vam ponuditi prilagođene dvojezične radionice za Vaše radnike i pomoći da svi zaposlenici slijede iste protokole i obrasce te razumiju razloge za njihovu primjenu.

Loading...