Skip to main content

Διαχείριση ιχνοστοιχείων

Η διαχείριση της εκτροφής είναι δικής σας υπόθεση οι αποδόσεις όμως εξαρτώνται από την επιλογή του σωστού συμπληρώματος ιχνοστοιχείων. Κάντε τη σωστή επιλογή, με το πρόγραμμα διαχείρισης ιχνοστοιχείων της Alltech και εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή απορρόφηση, τη μείωση των απωλειών και άρα τη βελτίωση της υγείας των ζώων σας. Η διαχείριση των ιχνοστοιχείων δεν αποσκοπεί απλά και μόνο στην πρόληψη πιθανών ανεπαρκειών.

Η επιλογή του μη σωστού συμπληρώματος ιχνοστοιχείων μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και στην απόδοση των ζώων. Συνήθως χρησιμοποιούνται ανόργανα ιχνοστοιχεία, τα οποία δεν απορροφώνται από τον οργανισμό. Για το λόγο αυτό, έχει γίνει μια στροφή στη χρήση οργανικών ιχνοστοιχείων.

Σπάστε τις παραδόσεις και ακολουθήστε τις νέες τάσεις στη διατροφή .


Η Alltech έχει αποδείξει ότι τα οργανικά ιχνοστοιχεία της σειράς Bioplex και Sel-Plex, μπορούν αν ενταχθούν στη διατροφή σε σημαντικά μικρότερες ποσότητες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Έτσι καλύπτονται οι ανάγκες των ζώων σε ιχνοστοιχεία και μειώνονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ονομάσαμε την καινοτομία μας αυτή TRT (Τεχνολογία Ολικής Αντικατάστασης).

Η Alltech, σας εγγυάται πως τα οργανικά ιχνοστοιχεία που σας προσφέρει  απορροφώνται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από το ζωικό οργανισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, καλύπτονται οι υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης κτηνοτροφίας, και αυξάνεται η αποδοτικότητα.

Loading...