Skip to main content

Η ιστορία μας

Η Alltech αποτελεί ένα επιχειρηματικό ταξίδι.

Τη δεκαετία του 1970 ο ιδρυτής μας και πρόεδρος Dr.Pearse Lyons, μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα όνειρο: να υποστηρίξει τον πλανήτη και ό,τι ζει πάνω σε αυτόν. Ως Ιρλανδός επιστήμονας, είδε ως ευκαιρία να εφαρμόσει την εξειδίκευση του στη ζύμωση της μαγιάς, στις διατροφικές προκλήσεις των ζώων και το όνειρο αυτό πραγματοποιήθηκε το1980 όταν ίδρυσε την Alltech με μόλις $10.000.

Σήμερα, μια ομάδα με περισσότερους από 5.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μοιράζεται αυτό το όραμα, για την υποστήριξη της διατροφής φυτών, ζώων και ανθρώπων.

Πραγματοποιούμε αυτό το όραμα και βελτιώνουμε ποιοτικά τα φυτά, τις ζωοτροφές και τα τρόφιμα, μέσω καινοτομιών, διατροφικών και επιστημονικών και κυρίως μέσω τεχνολογιών που στηρίζονται στη ζύμη.

Η ομάδα μας είναι πλήρως δεσμευμένη στο να βοηθά τα φυτά και τα ζώα να παράγουν τα μέγιστα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις τους να είναι βιώσιμες και επικερδείς.

Η αρχή μας

Σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε ως οδηγό μας μία αρχή: Υποσχόμαστε πως οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες έχουν θετική επίδραση στα ζώα, στον καταναλωτή και στο περιβάλλον.

Loading...