Skip to main content

Konferencija Alltech ONE Virtual Experience predstavlja nove spoznaje u poljoprivredi i šire

Alltech ONE Virtual Experience

Konferencija na zahtjev Alltech ONE Virtual Experience  predstavlja spoznaje vodećih stručnjaka u poljoprivredi i šire.   

Konferencija Alltech ONE Virtual Experience započela je danas s više od 21.500 sudionika iz 117 zemalja, ujedinjenih u istraživanju budućnosti poljoprivrede, poslovanja i svijeta oko nas. Virtualna konferencija, Alltech ONE Virtual Experience, nastala je na temelju Alltechove konferencije ONE: The Alltech Ideas Conference, koja svakog svibnja privuče preko 3.500 sudionika iz više od 70 zemalja u Lexington, Kentucky, SAD. Virtualno iskustvo pruža pristup različitim grupama, snimkama izlaganja i razgovore te mogućnost postavljanja pitanja predavačima uživo. Sudionici mogu razmjenjivati inovativne ideje na način koji je dostupan svima s bilo kojeg mjesta u svijetu.  

"Dobrodošli na novi ONE", rekao je dr. Mark Lyons, predsjednik i izvršni direktor Alltecha, u svojim uvodnim napomenama. "Ovo je jedno sasvim drugačije putovanje. Po prvi put u 36-godišnjoj povijesti naše konferencije, povezujemo se virtualno. Ovo je prilika da zajedno oblikujemo budućnost poljoprivrede i proizvodnje hrane."

 Cady Coleman, bivša astronautkinja NASA-e i pukovnica zrakoplovstva, u ponedjeljak je održala uvodno izlaganje. Nakon što je provela 180 dana radeći na Međunarodnoj svemirskoj postaji, podijelila je svoje nadahnjujuće iskustvo o timskom rada i osvrtom na misiju u najizazovnijim okolnostima. To je bila pravovremena poruka s kojom se sudionici mogu poistovjetiti u trenutku kada se svijet bori s globalnom pandemijom.   

"Mislim da svijet zbog ove pandemije razumije misije na drukčiji način ", rekla je Coleman. "COVID-19 je stvorio tu potrebu za zajedničkim rješavanjem problema i zajedničkom misijom. Ljudi se udružuju, pomažu jedni drugima. To ulijeva nadu."

Tijekom razgovora Coleman je istaknula važnost stvaranja inovativnih i produktivnih timova ljudi.  

"Dokazana je činjenica da su raznovrsne skupine uspješnije, ali to ne znači da im je uvijek ugodno", rekla je. „Prihvatite činjenicu da će biti poteškoća i pomozite jedni drugima prebroditi ih.“

Tijekom prvog tjedna, na konferenciji Alltech ONE Virtual Experience izlažu predavači, a svakodnevno se održavaju posebne prezentacije.  

 

Utorak, 19. svibnja

9.00 EST

David McWilliams, ekonomist i profesor globalne ekonomije

Tema: Tečaj i povjerenje u nesigurno tržište

 

Srijeda, 20. svibnja

9.00 EST

Jessica Adelman, izvršna direktorica, ESG Results

Tema: Odlike novih potrošača na tržištu

11.00 EST

Novo normalno u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji

Panel rasprava koju moderira profesor Damien McLoughlin, Anthony C. Cunningham, profesor marketinga, University College Dublin, Michael Smurfit Graduate Business School

Četvrtak, 21. svibnja

9.00 EST

Jack Bobo, izvršni direktor, Futurity

Tema: Širenje vidika u poljoprivredi i proizvodnji hrane

11.00 EST

Znanost: izvor naše snage

Razgovor s prethodnim dobitnicima Alltechove Medalje izvrsnosti o novoj eri inovacija.

 

Petak, 22. svibnja

9.00 EST

Dr. Frank Mitloehner, profesor i stručnjak za kvalitetu zraka, Animal Science

Tema: razbijanje mitova o poljoprivredi

11.00 EST

Dr. Mark Lyons, predsjednik i izvršni direktor, Alltech

Tema: Planet of Planty: zajedno smo u ovome

 

Pitanja i odgovori uživo s odabranim izlagačima organiziraju se svakodnevno, što omogućuje sudionicima postavljanje pitanja u stvarnom vremenu.  

Registracija za konferenciju Alltech ONE Virtual Experience bit će stalno otvorena i nudit će sudionicima trajan pristup svim sadržajima na zahtjev, uključujući održana predavanja i teme fokus grupa, sve do svibnja 2021.  

Da biste saznali više o konferenciji Alltech ONE Virtual Experience i prijavili se za pristup, posjetite ONE. ALLTECH.COM.

 

Loading...