Skip to main content

Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve arkadaşlarımız için mesajımız

Bizler için meslektaşlarımızın, müşterilerimizin ve içinde yaşadığımız toplulukların güvenliğinden ve refahından daha önemli bir şey bulunmuyor. Bir aile şirketi olarak, birbirimizle çeşitli şekillerde bağlantı içinde olduğumuzu ve işimizde gerçekleştirdiğimiz eylemlerin aile üyeleri ve arkadaşlarımız da dahil olmak üzere başka hayatlar üzerinde etki yarattığını biliyoruz.

Global bir salgın haline dönüşen COVID-19 ile ilgili tüm endişeleri paylaşıyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi sunarken COVID-19’un etkisini olabildiğince çabuk azaltmak için üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız.

İşimiz 120'den fazla ülkeyi kapsıyor. Salgının Çin'de ortaya çıktığı ilk andan beri COVID-19'u büyük bir ciddiyetle takip ediyoruz. Birçok zorluğa rağmen Çin'deki ekibimiz müşterilerimize hizmet vermeye devam etti ve salgından önce zaten uygulamakta olduğumuz sıkı biyogüvenlik kontrolleri sayesinde üretim ve tedariğin sürekliliğini sağlayabildik.

Erişim alanını gittikçe genişleten salgını takip etmek üzere dünyanın tüm bölgelerini temsil eden özel bir COVID-19 ekibi kurmuş bulunuyoruz ve yaklaşımımızı bu dinamik duruma uyarlamak için Dünya Sağlık Örgütü ve Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'nin önerileri de dahil olmak üzere en son bilgileri üst yönetimimizle birlikte anlık olarak gözden geçiriyoruz.

Ekibimizin güvenliğini ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetin sürekliliğini ön planda tutarak çeşitli aksiyonları hayata geçirmiş bulunuyoruz:

  1. COVID-19 Şirket politikası - Politikamız, yükleniciler ve danışmanlar da dahil olmak üzere ekibimizin seyahat kısıtlamalarını ve tesislerimizi korumak için gerekli diğer uygulamaları ele almaktadır. Bu, en iyi uygulamayı sağlamak için günlük olarak gözden geçirdiğimiz ve sürekli güncellediğimiz bir şeydir.
  2. Ziyaretçi tarama formu - Tesislerimize girmeden şirket içi çalışanlarımızdan kamyon şoförlerine kadar her ziyaretçi tarafından bu formun doldurulması gerekmektedir. Bu önlem, bilinen risklere karşı korunmak için ilk savunma hattıdır.
  3. Dışarıdan gelen ziyaretçilerin sınırlandırılması - İşimizle ilgili kritik toplantılar için alternatif sanal toplantı platformlarını kullanıyoruz veya bazılarını erteliyoruz. Şu anda işimizle ilgili kritik olmayan tesis turlarına veya ziyaretlere izin vermiyoruz. Şirketimize teslimat yapan veya teslimat alan kamyon şoförlerinin araçlarından mümkün olduğunca uzaklaşmamaları istenmekte ve tesislerimize girişleri, ziyaretçi tarama formunun doldurulmasından sonra onaylanmaktadır.
  4. Gelişmiş hijyen ve temizlik protokolleri - Düzenli temizlik hizmetlerimize ek olarak, prosedürlerimizi daha sık aralıklarla ve tüm yüzeylerin dezenfekte edilmesine daha fazla dikkat ederek gerçekleştirmekteyiz.
  5. Çalışanlarımızın sağlığı - Hasta hisseden herhangi bir ekip üyemizin ateş düşürücü ilaçlar almadan 24 saatten fazla ateşten kurtulamaması durumunda ofise gelmemesini istiyoruz. Yüksek riskli herhangi bir maruz kalma durumu veya teyit edilmiş COVID-19 vakası 14 günlük bir karantina gerektirmektedir.
  6. Operasyonel süreklilik - Alltech, dünya çapında yaklaşık 100 üretim tesisine sahiptir. Güçlü ve global altyapımız, gerektiğinde üretimde değişiklikler yapabilmemizi sağlamaktadır. Müşterilerimize operasyonel süreklilik ve hizmet sağlamak için tüm üretim ekiplerimizle yakın bir iletişim içinde çalışıyoruz. Gereken durumlarda, tüm kritik iş birimlerinin uzaktan çalışması için planlar geliştirdik. Bunun bir parçası olarak, sistemlerimizi zorluklarla test etmeye ve tüm veri ve teknolojilerin güvenliği için önlemler almaya devam ediyoruz.
  7. Tedarik zinciri - Tüm hammaddelerin durumunu gözden geçirmek için kilit tedarikçilerimizle temas halindeyiz ve süreklilik konusunda güvence almış bulunuyoruz. Materyallerimizin büyük kısmı Amerika kıtasından tedarik edilmektedir. Bununla birlikte, diğer coğrafyalardan kaynak sağlanması gerektiğinde beklenmedik durumlara karşı güvenceler oluşturduk. Global üretim ve lojistik yeteneklerimiz, müşterilerimize sürekli hizmet vermeye devam etmemiz için bizi olumlu konumlandırmaktadır.

 

Sizlerle bağlantıda kalacağımızdan emin olabilirsiniz. Lütfen ekibimizle iletişim halinde olunuz ve herhangi bir sorunuz, endişeniz veya ek gereksiniminiz bulunuyorsa bizlere bildiriniz.

COVID-19'un neden olduğu zorluklara başta güvenliğinizi dikkate alarak adapte olmaya ve hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. COVID-19 benzeri görülmemiş bir belirsizlik yaratmış olsa da, size olan bağlılığımıza tam olarak güvenebilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Dr. Mark Lyons

Başkan ve CEO, Alltech

Loading...