Skip to main content

Obrazovni programi

Program Alltech Young Scientist (Mladi znanstvenik)

 

Alltechov program za mlade znanstvenike najveći je natječaj iz područja agronomije na svijetu, koji nudi najboljim znanstvenicima s fakulteta i sveučilišta diljem svijeta priliku da se natječu na najvišoj razini i budu nagrađeni za inovativna istraživanja.

Pozivamo studente da se pridruže Alltechu u potrazi za rješenjima problema hranidbe i nutricionizma, ratarstva, analitičkih metoda za poljoprivredu, sigurnosti lanca nabave hrane i sljedivosti, zdravlja ljudi i ishrane te drugih sektora povezanih s agronomijom, i steknu vrijedna iskustva u globalnom timu naše tvrtke.

Više na http://education.alltech.com/alltech-young-scientist

 

Alltechovo natjecanje inovatora

AIC.png

Inovacije su u središtu stvaranja i promjena. One pokreću Alltechovu strast prema različitim poslovnim interesima, njegov globalan tim, istraživanja i razvoj novih rješenja. To je ideja vodilja Alltechova natjecanja inovatora.

Natjecanje je prvi put održano 2013. u Kentuckyju i u Irskoj, a pozvani su sveučilišni timovi s preddiplomske, diplomske i doktorske razine studija da razviju napredne poslovne planove temeljene na inovativnim idejama za hranidbu, ratarstvo, hranu, proizvodnju piva i destilaciju, koji mogu unaprijediti lokalno gospodarstvo. Ovo natjecanje, koje se sada održava svake godine, slavi poduzetništvo i utjecaj timskog rada na razvoj poslovanja.

Pobjednički planovi mogu dobiti nagradu od 10.000 USD*. Radi se o iznosu s kojim je Dr. Pearse Lyons osnovao Alltech, koji sada vrijedi gotovo 2 milijarde dolara.

Više na to http://education.alltech.com/alltech-innovation-competition

Alltechov program za razvoj karijera

CDP.png

Alltechov program za razvoj karijera odlična je prilika za visokomotivirane diplomante koji žele odmah započeti nevjerojatnu karijeru.

Alltech, globalni lider na području zdravlja i hranidbe životinja, nudi široku lepezu inovativnih rješenja koji postavljaju nove standarde za održivu budućnost. Tražimo ljude pionirskog i poduzetničkog duha koji bi se pridružili našoj tvrtki vrijednoj nekoliko milijardi dolara.

Uspješni kandidati steći će priliku da rade s dinamičnim Alltechovim stručnjacima koji su usredotočeni na unapređivanje zdravlja i osobina ljudi, životinja i biljaka uz pomoć nutricionizma i znanstvenih inovacija, uz povećanje profitabilnosti farmi diljem svijeta.

Tražimo talentirane pojedince koji nam mogu pomoći da se razvijamo, istražujemo i pružimo izuzetne standarde kvalitete i performanse. Pridruživanje našem globalnom timu otvara Vam vrata za stimulativnu, brzu i uspješnu budućnost!

Više na http://education.alltech.com/alltech-career-development-program

Loading...