Skip to main content

BIOPLEX®

Bioplex® je izvor mikrominerala u obliku koji je najsličniji prirodnom. Bioplex minerali su mikrominerali koji se vežu za aminokiseline i niz peptida. Lako se absorbiraju i metaboliraju, što poboljšava proizvodne osobine životinja. Bioplex mikrominerali (cink, mangan, bakar, željezo i kobalt*) sudjeluju u proizvodnji enzima nužnih za razvoj obrambenog sustava, rast i reprodukciju životinja.

Mikrominerali ključni su za održavanje zdravlja i kvalitetu hrane za životinje. Alltechov program Q+ (Quality Plus) je program kontrole kvalitete koji se posebno odnosi na Bioplex mikrominerale, a osigurava kvalitetu, sigurnost i dobre rezultate svake proizvedene serije. Alltechov program Q+ predstavlja standard za industriju, što omogućuje Alltechu da kupcima Bioplex mikrominerala garantiraju kvalitetu na globalnoj razini, u više od 85 zemalja svijeta.

Bioplex je dio Alltechova® programa za upravljanje mineralima, koji pokazuje da se suvremeno upravljanje mineralima u hranidbi može postići uključivanjem mikrominerala u obliku Bioplexa i Sel-Plexa®, uz zadržavanje dobrih performansi. Ova se inovacija naziva Tehnologijom potpune zamjene (Total Replacement Technology™ – TRT).

Bioplex:

  • Ima veću bioraspoloživost od anorganskih minerala.
  • Smanjuje zabrinutost zbog negativnih interakcija minerala.
  • Podržava zadržavanje i rezerve minerala u tkivima.
  • Osnažuje mineralni status, što vodi do optimalnog općeg zdravstvenog stanja, imuniteta i reproduktivne funkcije životinja.
  • Dobro se absorbira, pohranjuje i iskorištava.
  • Potvrđen je u istraživanjima provedenim u zadnjih 21 godinu.

*Nije dostupan u svim regijama.

Speak to our team.

Country
15 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.