Skip to main content

Revizija poljoprivrednih gospodarstava

Kada čujete riječ „revizija", možda ćete automatski pomisliti na prihode ili porezne revizore, no jeste li znali da Alltech vrši revizije poljoprivrednih gospodarstava kako bi poboljšao učinkovitost, profitabilnost i održivost vaše farme?

Vjerujemo da je za postizanje veće profitabilnosti na održiv način ključno povećanje učinkovitosti proizvodnje. To je temeljno načelo Alltechova programa E = P + S, u kojem je učinkovitost zbroj profitabilnosti i održivosti. Alltech može predvidjeti ekonomske rezultate i istaknuti očekivano smanjenje emisija ugljika na temelju predviđenih dodatnih povećanja učinkovitosti. Ovaj program pomaže predvidjeti i pratiti prednosti na farmi, kao i jasno pokazati prednosti uz pomoć našeg jedinstvenog alata „Što ako?"

Prema Kevinu Dardisu, Alltechovom globalnom marketinškom menadžeru za mliječnu industriju, stvar je jednostavna.

„Poljoprivrednici traže mogućnosti koje se nude u mliječnoj i mesnoj industriji", kazao je. „Alltech je jedinstveno pozicioniran kako bi pomogao u rješavanju neučinkovitosti i povećanju profitabilnosti na održiviji način."

Kako funkcionira Alltechov program E=P+S?

Alltechov program E=P+S sastoji se od niza sastavnica koje, kada se uzimaju zajedno, pružaju poljoprivrednicima kompletan paket revizije i preporuka za sve jedinice na farmi.

Prva sastavnica je proizvodnja i kvaliteta silaže. To se dalje kombinira sa savjetima o formulaciji hrane za životinje i specifikacijama za minerale. Zatim naši tehničari vrše reviziju upravljanja farmom pomoću Alltechova programa. Također provodimo pregled stajskog gnojiva kako bismo pomogli identificirati količinu neprobavljene hrane koja prolazi kroz rumen neprobavljena, što predstavlja gubitak.

Dopustite nam da za Vas napravimo izračune

Naši tehničari su u potpunosti obučeni za izradu formulacija obroka pomoću Plurimixa, namjenskog programa za formulacije. Plurimix modelira postojeću hranidbu i omogućuje usporedbu potencijalnih prednosti alternativne hranidbe. Sva se hrana može usporediti nutritivno, cjenovno i prema količini ugljika koji se generira određenom hranom. Te se informacije zatim mogu prenijeti, zajedno s osnovnim operativnim pokazateljima uspješnosti farme, u jedinstveni Alltechov alat „Što ako?". Izračuni pokazuju kolika je korist od riješenih neučinkovitosti za poljoprivrednike, uz dodatni bonus smanjenja ugljičnog otiska stada, što je odlična vijest za potrošače, koji su danas, više no ikada do sada, zainteresirani za način na koji se proizvodi hrana.

Sve su ove sastavnice objedinjene u sveobuhvatnu preporuku za hranidbu, specifikacije minerala, alternativne izvore bjelančevina i, ako je potrebno, kontrolu mikotoksina. Nakon provedbe tehničari redovito prate rezultate i performanse kako bi osigurali postizanje ili unapređivanje predviđenih poboljšanja.

Zvuči jednostavno, zar ne? Ako želite saznati može li Vam Alltech pomoći već danas, obratite se lokalnom predstavniku tvrtke Alltech.