Skip to main content

Upravljanje mineralima

Vaše životinje ovisi o vama. Performanse ovise o odgovarajućem mineralu.

Osigurajte to uz pomoć Alltechova® programa za upravljanje mineralima za bolju adsorpciju, manje gubitaka i optimalno zdravlje.

Upravljanje mineralima nije samo način da se spriječi nedostatak minerala. Neodgovarajući dodaci mogu imati ozbiljne posljedice za zdravlje i produktivnost životinja. Tradicionalne metode dodavanja minerala uključivale su upotrebu anorganskih minerala, koje životinje loše adsorbiraju. To je na mnogim tržištima dovelo do prelaska na dodavanje organskih minerala.

Predlažemo da promijeniti tradicionalan način korištenja minerala i hranite svoje životinje na suvremeni način. Alltech® je dokazao da se organski mikrominerali u obliku Bioplexa® i Sel-Plexa® mogu koristiti u znatno manjim dozama i poboljšati proizvodne osobine. Na taj se način optimizira potreba životinje za mineralima i smanjuje negativan učinak na okoliš. Tu inovaciju nazivamo Alltech’s Total Replacement Technology™ (TRT – tehnologija potpune zamjene).

Alltechov program za upravljanje mineralima jamči da životinje bolje adsorbiraju, pohranjuju i iskorištavaju organske minerale. To zadovoljava povećane potrebe za hranjivim tvarima u suvremenom uzgoju stoke kako bi se postigao rast, dobri reproduktivni rezultati i zdravlje životinja.

Loading...