Skip to main content

Naša priča

Osnivanje Alltecha 

Dr. Pearse Lyons, naš osnivač i predsjednik, 1970-tih je godina emigrirao u SAD. Njegova vizija bila je održivost naše planete i svih bića koja na njemu žive. Kao znanstvenik, uočio je priliku da svoja znanja o fermentaciji kvasca primjeni u hranidbi životinja te 1980. osniva Alltech, s početnim kapitalom od samo 10.000 USD.

Danas u Alltechu radi više od od 5.000 ljudi diljem svijeta koji dijele njegovu viziju održivosti i opskrbe hranom biljaka, životinja i ljudi.

Provodimo njegovu viziju unapređivanjem kvalitete ishrane biljaka, hrane za životinje i ljude uz pomoć nutricionizma i znanstvenih inovacija, a posebice uz pomoć tehnologija koje se temelje na kvascu. Usmjereni smo tome da biljke i životinje ostvare svoj pun potencijal te na taj način pomognemo proizvođačima u postizanju veće učinkovitosti, profitabilnosti i održivosti.

Naše temeljno načelo

U svojim nastojanjima vodimo se načelom ACE (kratica od engl. animal, consumer, environment), odnosno obećanjem da ćemo svojim poslovanjem pozitivno utjecati na životinje, potrošače i okoliš.

Loading...