Skip to main content

Performanse

Usmjeravanje biljnih procesa

Usred stalnih promjena u okolišu, katalizator za rast usjeva može promijeniti sve. Paleta Alltechovih proizvoda za unapređenje proizvodnih rezultata, koji uključuju biostimulatore, regulatore rasta biljke, aktivatore i gnojiva, ima za cilj potaknuti rast biljaka i povećati proizvodni potencijal. Te jedinstvene tehnologije rezultat su istraživanja sapogenina i aminokiselina, a cilj im je usmjeravati prirodne biljne procese i osigurati odgovarajuću dostupnost mikrohranjiva. Usjevi se tako mogu bolje oduprijeti stresu iz okoliša. Zdravije biljke imaju više šećera (BRIX), ujednačenije su veličine i boje, što povećava utrživ prinos.

Povećanje prinosa

Tekuća folijarna primjena hranjiva daje brze rezultate i lako se kombinira s tradicionalnim programima raspršivanja. Rezultati su često brzo vidljivi jer se hranjive tvari primjenjuju direktno na listove i plodove tamo gdje nedostaci uzrokuju lošiji izgled biljke i smanjuju produktivnost. Brza adsorpcija preko lišća u kombinaciji s ciljanom primjenom može odmah osigurati biljkama pristup esencijalnim hranjivima. Prirodni surfaktanti utječu na površinsku napetost lista, čime se biljkama osigurava učinkovitije iskorištavanje minerala.

Poboljšanje kvalitete i boje usjeva

Mikrohranjiva, kao što su bakar, željezo i magnezij, mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete usjeva, boji i učinku fotosinteze. Folijarna primjena esencijalnih hranjiva može smanjiti vrijeme djelovanja i omogućiti bolju kontrolu dostupnosti hranjiva.

Loading...