Skip to main content

I mere end 35 år har KEENAN fuldfodervogne leveret overlegne resultater på gården, hvilket hjælper dig med at øge fodereffektiviteten; resultatet er en højere mælkeydelse og en optimeret kødproduktion på mindre foder.

Gør det rigtige - hver gang

Gennem en nænsom blandemetode, produceres et ensartet og grundigt blandet foder; KEENAN MechFiber fuldfodervogne er unikke for deres dokumenterede fodringsmæssige fordele. 
I kombination med InTouch fodringsrådgivning kan du være sikker på, at dine dyr får den korrekte ration hver dag, hvilket giver betydelige resultater for besætningens sundhed og ydelse. 
 

Få mere ud af dit foder

Se hvordan du kan opnå mere mælk pr. kilo foder. 
Uafhængige forsøg har konsekvent vist, at KEENAN-blandingen bevarer fiberstrukturen for at stimulere vommen, hvilket giver mulighed for større absorption af energi, maksimering af fodereffektiviteten, og i sidste ende maksimering af de samlede resultater i besætningen.  
 

Brug mere tid på de ting, der betyder noget

Med baggrund i års uafhængig forskning, har KEENAN-rationen vist sig at levere øgede resultater i besætninger og samtidig at reducere sundhedsproblemer, hvilket giver dig mere tid til de ting, der betyder noget, velvidende at der er taget hånd om din besætning.  

Overlad ikke sundheden til tilfældigheder

Forårsager metaboliske problemer unødige udfordringer i din besætning? 
KEENAN-blandingen har vist sig at reducere sundhedsproblemer som mælkefeber, ketose, løbedrejninger og tilbageholdte efterbyrder, for ikke at nævne en reduktion i assisterede kælvninger med op til 53 procent. 
 

Simpel måling, overvågning og håndtering af fodereffektivitet

Opdag en unik foderløsning, der virker på alle gårde. 
Gennem brug af det nyeste inden for innovative fodringsteknologier, har KEENAN og Alltech ekspertisen til at levere unikke foderløsninger på gården, der gør det muligt for landmanden at overvinde produktionsmæssige udfordringer på den mest bæredygtige og rentable måde. 
 

Landbruget ændre sig - det gør vi også

Hos KEENAN forstår vi, at landbruget konstant ændrer sig. 
Som virksomhed fortsætter vi med at udvikle os for at imødekomme de behov, som er i konstant udvikling i det moderne landbrug, så du får de nødvendige fodringsløsninger til effektivt at styre din besætning. 
 

 

Loading...