Skip to main content

Dr. Pearse Lyons, Alltech eier og grunnlegger, dør 73 år gammel.

Dr. Lyons

Det er med stor tristhet at Alltech kunngjør at grunnleggeren og eieren av Alltech, Dr. Pearse Lyons er død. Lyons døde torsdag 8. Mars på grunn av en akutt lungesykdom som utviklet seg mens han kom seg fra en hjerteoperasjon. Han var 73 år gammel.

"Tankene til hele vår Alltech-familie rundt om i verden er hos Dr. Lyons familie, spesielt hans kone Deirdre, datteren Aoife og sønnen Mark og Marks kone Holly”, sier Alric Blake, konsernsjef og finansdirektør i Alltech.

"Dr. Lyons var en visjonær gründer som forvandlet begynnelsen av landbruksindustrien med sin innovative bruk av gjærteknologi i dyreernæring. Fra gård til felt, fra butikk til middagsbord, er verden vår utrolig bedre fordi han var en mann som aldri så problemer, men bare utfordringer som ikke var løst.

Han inspirerte alle han møtte med sin energi, entusiasme og lidenskapelig tro på muligheter. Han smittet denne positive holdningen mot hele sitt folk, over 6000 Alltech-ansatte rundt om i verden. Jeg er sikker på at jeg snakker for dem alle, når jeg sier at vi er dypt ærverdige for å ha kjent og jobbet for en slik stor mann. Vi vil ære hans arv ved å fordype oss i vår forpliktelse til kundene hans og alle de innovative ideene han så sterkt trodde på. "

For at fortsette hans vision om å hjelpe landbruksindustrien igennom testede og beviste innovationer etablerede Dr. Lyons en klar ledelsesstruktur, herunder:

Dr. Mark Pearse Lyons, eier og leder

Alric A. Blake, konsernsjef og finansdirektør

E. Michael Castle II, VP og COO

Som selskapets direktør for bedriftens image og design fortsetter Deirdre Lyons å utvikle Dr. Lyons visjon for Alltechs globale tilstedeværelse og deres felles forpliktelse til filantropi og samfunn.

"Vi er alle veldig triste på vegne av min fars død," sa Dr. Mark Lyons, Pearses sønn og eier og leder av Alltech. "Han har alltid fokusert på å utvikle mennesker, og han bygde et ekstraordinært team gjennom årene. Jeg vet at han stolte på at hans lag vil fortsette å vokse virksomheten han har bygget fra bunnen av. "

Han så lenger inn i horisonten enn noen andre i denne bransjen, og vi, som hans team, er forpliktet til å levere som han forventet fremtiden. Han sådde frø som vil gi store fordeler til verden i årene som kommer. Familien Lyons er dypt takknemlig for de mange hilsen, bønnene og de varme tankene de har fått fra venner rundt om i verden. På dette punktet ber de med vennlig hilsen at enhver form for sympati, inkludert minner og hyllest, deles på alltech.com/pearselyons. I stedet for blomster oppfordrer familien til donasjoner til Alltech ACE Foundation, en ideell organisasjon som finansierer en rekke filantropiske initiativer rundt om i verden, fra katastrofehjelp til grunnskolen i Haiti. Bidrag kan gis på alltech.com/pearselyons.

Begravelsen foregår i Lexington, Kentucky, 17. mars og i Dublin, Irland i april. En spesiell feiring av livet holdes 20. mai. i starten av ONE: Alltech Ideas Conference i Lexington.

Besøk til publikum i Lexington vil bli avholdt den 16.. Mars. Detaljer vil bli oppdatert jevnlig på alltech.com/pearselyons.

Loading...