Skip to main content

Marketingkoordinator søges

 

Har du lyst til at arbejde med marketingopgaver i et dynamisk og internationalt miljø?

Vi leder efter en marketingskoordinator med rigtig gode kommunikationsevner til vores skandinaviske team, med base i Vejle. Stillingen er på fuld tid.

Opgaver:

Alle former for marketingrelaterede opgaver såsom udarbejdelse af brochurer, annoncer, vedligeholdelse af hjemmeside, udarbejdelse af pressemeddelelser, budgetplanlægning og budgetstyring, planlægning og afholdelse af messer m.m., bliver en del af hverdagen, og sker i tæt samarbejde med salgsteamet.

Du har kendskab til:

Koncernsproget er engelsk, så gode kundskaber både skriftlig og mundtligt er påkrævet, desuden er det en fordel om du har kendskab til de skandinaviske sprog samt tysk.

Du har arbejdet med InDesign, PowerPoint, Excel og Outlook.

Det er en stor fordel hvis du har kendskab til landbruget.

Som person er du:

En meget stærk kommunikator både skriftligt og mundtligt. Du er udadvendt, positiv og kan holde flere projekter i gang på én gang. Du skal ville arbejde i en meget dynamisk virksomhed med stor grad af selvstændighed og i høj grad være selvkørende som person.

Vi tilbyder:

  • Mange spændende og udfordrende opgaver

  • Førende virksomhed indenfor husdyrernæring med stor vækst

  • Et team af gode dedikerede kollegaer

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Gitte Petersen på +45 23 44 79 52 eller gpetersen@alltech.com.

Ansøgning og CV kan sendes til gpetersen@alltech.com, cc: mhansen@alltech.com