Skip to main content

Besøk av fôringsrådgiver

Visste du at Alltech jobber med gårdsbesøk for å forbedre effektiviteten, lønnsomheten og bærekraftigheten i virksomheten din?

Vi tror at nøkkelen til å bedre lønnsomhet på en bærekraftig måte, er ved å øke effektiviteten i produksjonen. For å hjelpe bønder med å nå sine mål, har Alltech utviklet en besøkstjeneste hvor vi går gjennom det som er viktigst for en melkebesetning. Under besøket vil teamet bruke verktøy basert på det det nyeste innen forskning.

Gårdsbesøk

•    Vurderer produksjonen på gården og økonomisk effektivitet
•    Sammenligne nåværende produksjon med fastsatte mål
•    Analyserer ernæring og fôr, og vurderer aspekter som bygning, dyr og ledelse
•    Identifisere mulige helseproblemer
•    Finner årsaken til redusert ytelse

Når besøket er fullført, gir vi deg relevant informasjon og råd som hjelper deg med å ta riktige beslutninger.

La oss knuse tallene for deg!

Våre fôrrådgivere er utdannet i fôrformulering og bruker et eget formuleringsprogram som gjør det mulig å sammenligne eksisterende diett med de potensielle fordelene det er ved å bytte til en alternativ diett. Alle kostvaner kan sammenlignes med hensyn til ernæring, utgifter og karbonutslipp. Informasjonen kan overføres til Meieri ASSIST programmet. Beregningene viser hvor stor potensiell besparelse det er i kostnader og redusert miljøutslipp. Dette kan være gode nyheter for både gårdbruker og forbruker som i økende grad er opptatt av hvordan maten blir produsert.

Alt blir samlet i en omfattende anbefaling for diett, mineraler, alternative proteinkilder og om nødvendig mykotoksinhåndtering. Etter implementering overvåkes resultatene og ytelsene regelmessig av teknikere for å sikre at de forutsagte forbedringene oppnås eller forbedres.

Det høres enkelt ut, ikke sant? Hvis du er interessert i mer informasjon, vennligst kontakt kontoret på telefon 57 82 71 00

Loading...