Skip to main content

LIQUI-PLEX

A LIQUI-PLEX mikroelem-tartalmú termékek célja, hogy gyorsan korrigálhatóak legyenek a tápanyaghiányok, melyek okozói elsősorban a kimerült talajaink. Mivel a tápanyag természetes formában van jelen, így a növények számára ezen ásványi anyagok sokkal könnyebben felvehetőek.

LIQUI-PLEX Cu

A biológiailag könnyen hozzáférhető réz (Cu) esszenciális eleme a legtöbb növény enzimatikus folyamatainak és segíti a termésben az ízanyagok, cukrok felhalmozódását, valamint javítja az eltarthatóságot.

LIQUI-PLEX Mn

A biológiailag könnyen felvehető mangán (Mn) növeli a hozamokat, legfőképpen a mangánt nagy mennyiségben igénylő növényekben, úgymint szója vagy búza. A herbicidek által kiváltott stressz hatására gyakran mangánhiány alakul ki.

LIQUI-PLEX Zn

A biológiailag könnyen hasznosítható cink (Zn) elengedhetetlen eleme bizonyos metabolikus enzimrendszerek működésének, különösen a korai növekedési szakaszban. Ugyancsak létfontosságú a gyökérfejlődés, valamint a terméskötődés során.

LIQUI-PLEX

folyékony mikroelemek oldata, amelyet lombtrágyaként 1-5 l / ha mennyiségben alkalmazzák. Szükség esetén a kezelést meg kell ismételni, ha a hiánytünet továbbra is fennáll. Legalább 100 l/ha vízzel kell kijuttatni, korai vagy késői napszakban kipermetezve, a maximális hasznosulást segítve.