Skip to main content

Dr. Pearse Lyons, Alltech ejer og grundlægger, dør som 73 årig.

Det er med stor sorg at Alltech annoncerer at grundlægger og ejer af Alltech, Dr. Pearse Lyons, er afgået ved døden. Lyons døde torsdag d.8. marts på grund af en akut lungesygdom, der udviklede sig mens han var ved at komme sig efter en hjerteoperation. Han blev 73 år.

”Tankerne fra hele vores Alltech-familie, rundt omkring i verden, er hos Dr. Lyons’ familie, især hans kone Deirdre, datter Aoife og søn Mark og Marks kone Holly”, siger Alric Blake, adm. direktør og økonomichef hos Alltech.

”Dr. Lyons var en visionær iværksætter, der forvandlede begyndelsen af landbrugsindustrien med sine innovative brug af gærteknologi i dyreernæring. Fra gård til mark, fra butik til aftensmadsbordet, vores verden er umådelig bedre fordi han var en mand der aldrig så problemer, men kun udfordringer som endnu ikke var løst.

Han inspirerede alle han mødte med hans energi, entusiasme og lidenskabelig tro på muligheder. Han smittede med denne positive holdning til alle hans folk, mere end 5.000 Alltech medarbejdere rundt omkring i verden. Jeg er sikker på at jeg taler på dem alles vegne, når jeg siger at vi er dybt beærede over at have kendt og arbejdet for så stor en mand. Vi vil ære hans arv ved at fordybe os i vores engagement til hans kunder og alle de innovative idéer han troede så stærkt på.”

For at fortsætte hans vision om at hjælpe landbrugsindustrien igennem testet og beviste innovationer etablerede Dr. Lyons en klar ledelsesstruktur, herunder:

  • Dr. Mark Pearse Lyons, ejer og formand
  • Alric A. Blake, CEO og økonomichef
  • E. Michael Castle II, VP og COO

Som virksomhedens direktør for corporate image og design, fortsætter Deirdre Lyons med at videreudvikle Dr. Lyons’ vision for Alltechs globale tilstedeværelse og deres fælles engagement i filantropi og i samfundet.

”Vi er alle meget kede af min fars død” sagde Dr. Mark Lyons, Pearses søn og ejer og formand for Alltech. ”Han fokuserede altid på at videreudvikle mennesker og han byggede et ekstraordinært team op igennem årene. Jeg ved han stolede fuldt på at hans team vil fortsætte med at dyrke den virksomhed, han har bygget op fra bunden.”

”Han så længere ud i horisonten end nogen anden i denne branche, og vi, som hans team, er forpligtet til at levere i takt med den fremtid han forudså. Han såede frø, der vil give stort udbytte til verdenen i de kommende år.” Dr. Lyons familien er dybt taknemmelig for de mange hilsner, bøn og varme tanker, de har modtaget fra venner rundt om i verdenen. På dette tidspunkt, beder de venligst om at enhver form for sympati, herunder minder og hyldester, deles på alltech.com/pearselyons. I stedet for blomster opmuntrer familien donationer til Alltechs ACE Foundation, en 501c3 non-profit organisation der finansierer en række filantropiske tiltag rundt om i verden, lige fra katastrofehjælp til folkeskoler i Haiti. Donationer kan gives på alltech.com/pearselyons.

Begravelsen vil finde sted i Lexington, Kentucky, den 17. marts og i Dublin, Irland i april. En særlig fejring af livet afholdes d.20. maj i starten af ONE: Alltech Ideas Conference i Lexington.

Besøg for offentligheden i Lexington, vil blive afholdt d.16. marts. Detaljerne vil blive opdateret løbende på alltech.com/pearselyons.