Skip to main content

Bryggeri

Alltech Lexington Brewing & Distilling Co.

I 1999 da det tidligere Lexington Brewing Company i downtown Lexington skulle til at lukke, købte Dr. Pearse Lyons det og genoplivede Lexingtons brygning og destilleringstradition, som kan dateres tilbage til 1794. I dag er Alltech Lexington Brewing & Distilling Co. producenten af prisvindende øl og spiritus, herunder  flagskibsbryggen, Kentucky Bourbon Barrel Ale®. Det er også et af de få steder i verden, hvor både destillation og brygning foregår i samme hus. I 2012 blev virksomheden en del af den berømte Kentucky Bourbon Trail® oplevelse, da den åbnede Town Branch destilleriet, der byder 45.000 besøgende velkommen hvert år fra hele verden.

 

pearse lyons distillery logo

Pearse Lyons Distillery at St. James

En rig familiehistorie, en personlig passion for brygning og destillering og en iværksætterånd, har ført til opbygningen af en af Dublins nye boutique ”Irish Whiskey” oplevelser: Pearse Lyons Distillery at St. James. Grundlagt af Dr. Pearse og Mrs. Deirdre Lyons er destilleriet virkelig en genskabelse af historien. Pearse Lyons kom fra fem generationer af bødkere, der leverede tønder til mange af Dublins destillerier. Han havde en ph.d. i gærfermentering og var den første irlænder til at opnå en formal grad i brygning og destillering fra ”The British School of Malting and Brewing”. Mens han studerede på universitetet, var han praktikant hos både Guinness og Harp Lager bryggerierne og arbejdede senere som biokemiker for irske destillerer. 
På destilleriet er rundvisningerne i mindre grupper, så de besøgende kan nyde en mere personlig oplevelse. Rundvisningerne arrangeres af et team af venlige historiefortællere, der fascinerer besøgende med det historiske vartegn, der gemmer på historier, der kan dateres tilbage til det 12. århundrede.