Skip to main content

Upravljanje mineralima

Vaša stoka ovisi o vama. Performanse ovise o odgovarajućem mineralu.

Osigurajte to uz pomoć Alltechova® programa za upravljanje mineralima za bolju adsorpciju, manje gubitaka i optimalno zdravlje.

Upravljanje mineralima nije samo način da se spriječi nedostatak minerala. Neodgovarajući dodaci mogu imati ozbiljne posljedice za zdravlje i produktivnost životinja. Tradicionalne metode dodavanja minerala uključivale su upotrebu anorganskih minerala, koje životinje loše adsorbiraju. To je na mnogim tržištima dovelo do prelaska na dodavanje organskih minerala.

Predlažemo da prestanete s primjenom tradicionalnog modela i hranite svoje životinje na suvremen način. Alltech® je dokazao da se organski mikrominerali u obliku Bioplexa® i Sel-Plexa® mogu koristiti u znatno manjim dozama i poboljšati proizvodne osobine. Na taj se način optimizira potreba životinje za mineralima i smanjuje negativan učinak na okoliš. Tu inovaciju nazivamo Alltech’s Total Replacement Technology™ (TRT – tehnologija potpune zamjene).

Alltechov program za upravljanje mineralima jamči da životinje bolje adsorbiraju, pohranjuju i iskorištavaju organske minerale. To zadovoljava povećane potrebe za hranjivim tvarima u suvremenom uzgoju stoke kako bi se postigao rast, dobri reproduktivni rezultati i zdravlje životinja.