Skip to main content

Naša priča

U srcu Alltecha je poduzetnička priča

Dr. Pearse Lyons, naš osnivač i predsjednik, 1970-tih je godina emigrirao u SAD. Njegov san bila je održivost naše planete i svih bića koja na njemu žive. Kao irski znanstvenik, vidio je priliku da svoja znanja o fermentaciji kvasca primjeni na rješavanje izazova hranidbe, a san mu se ostvario kada je 1980. osnovao Alltech, s početnim kapitalom od samo 10.000 USD.

Danas u Alltechu radi globalan tim od više od 5.000 ljudi diljem svijeta koji dijeli njegovu viziju održivosti i opskrbe hranom biljaka, životinja i ljudi.

Mi provodimo njegovu viziju unapređivanjem kvalitete ishrane biljaka, hrane za životinje i ljude uz pomoć nutricionizma i znanstvenih inovacija, a posebice uz pomoć tehnologija koje se temelje na kvascu. Naš je tim u potpunosti posvećen tome da biljke i životinje ostvare svoj pun potencijal na način da podržavamo proizvođače u postizanju veće učinkovitosti, profitabilnosti i održivosti.

Naše temeljno načelo

U svim svojim nastojanjima vodimo se načelom ACE (kratica od engl. animal, consumer, environment), odnosno obećanjem da ćemo svojim poslovanjem pozitivno utjecati na životinje, potrošače i okoliš.